Amazon'dan kulaklık almak güvenilir mi?

Jak girişli olduğu için ses kartı yokmuş ama usb ile olanlarda var imiş. Çok bir farkı var mıdır ?

HyperX Cloud 2 tavsiye ederim. Geçenlerde Amazon'da 2500 TL'ydi, şu an biraz artmış ama tekrar düşeceğini düşünüyorum. Onun haricinde SteelSeries Arctis Nova 1 olabilir. Pedleri kumaş ve mikrofonu içine sokulabiliyor, o açıdan çok iyi.

Nova 1 'i ben de düşündüm. Ama kafa yapım büyük ve Nova 1 büyük kafa yapısı olanlar için tercih edilmez.

Evet o zaman Nova 1 olmaz ama HyperX'i uyguna bulabilirsen tavsiye ederim, uzun yıllar sorunsuz kullanırsın. Kasım indirimlerinde ekstra düşer zaten fiyatlar.

Hocam attığınız kulaklık bu akşam İncehesap Gaming gecesinde indirime girebilir haberiniz olsun. Ben yakın zamanda Gaming gecesi indirimiyle 1600TL'ye aldım.

Hocam attığınız kulaklık bu akşam İncehesap Gaming gecesinde indirime girebilir haberiniz olsun. Ben yakın zamanda Gaming gecesi indirimiyle 1600TL'ye aldım.
Hocam USB'lisi kaça olur ? Ve İnceHesap güvenilir midir ?

Evet o zaman Nova 1 olmaz ama HyperX'i uyguna bulabilirsen tavsiye ederim, uzun yıllar sorunsuz kullanırsın. Kasım indirimlerinde ekstra düşer zaten fiyatlar.
5inde maaş alacağım zaten. Kasım inidirmleri ne zaman geliyor ?

Evet, güvenilir. Zamanında bende çok kez alışveriş yaptım İncehesap'tan.

Benim pek bilgim yok ama 1. veya 2. haftasındadır diye düşünüyorum. Bilen arkadaşlar cevaplarsa daha iyi olur.
Black Frday 29 Kasım'da başlıyor imiş. Neyse bakalım. Teşekkür ederim hocam. Akşam İnceHesap'a bakacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…