Amazon'dan kulaklık almak

batuhan3707

Hectopat
Türkiye'deki sitelerde 1000 TL civarında satılan kulaklıkları Amazon'da 650 TL gibi fiyatlara görünce Amazon'dan almaya karar verdim. Düşündüğüm kulaklıkların linkini atsam satıcının güvenilir olup olmadığı hakkında yardım edebilecek birileri var mı? Şu an aklımda olanlar:
Sormak istediğim bir diğer şey ise: Bir sorun çıkarsa iade nasıl olur? Para kaç gün sonra banka kartıma geri yatar?

Yolladıkların arasından sadece corsair amazon tarafından satılıyor. diğer ürünler farklı satıcılar. Ama başarı oranları %97'nin üzerinde. Güvenilirler yani. Ama Amazon'dan alışveriş yaparken amazon'un direct olarak sattığı ürünleri almaya çalış. İade ve değişim süreçleri daha iyi işliyor. Ayrıca oradaki arctis 7 yenilenmiş ürün, sıfır değil yani ve Türkiye'ye gönderilmiyor.

Steelseries modeli hakkında bilgim yok, diğer üçü arasından Corsair'i tavsiye ederim. Corsair kulaklıkta başarılı bir marka, H1500'ü kendim kullanıyorum, Wireless Void modelini arkadaşıma önerdim, aldı ve memnun. Diğer gerekli cevaplar bir üstte verilmiş.

Corsair void değil de hs ye de bakabilirsiniz. Birde razer kraken 7.1 v2 öneriririm, veya tournament edition. Void prodan geçen birisi olarak çok daha güzel geldi bana

Elektronik olarak sadece amazonun bizzat sattığı ürünleri alıyorum ben hocam. Attıklarınızdan corsair void pro buna uygun.

Corsair Void Pro USB olan model şu anda 49.99$'a satılıyor. Önerilen bir kulaklık almayı düşünüyorum ben de. Wireless olan model kabloyla birlikte kullanılamıyor diye biliyorum. Ayrıca kablosuz bir kulaklık alırsanız, kablosuzluğun verdiği şarj etme ve şarjı bitirme durumlarıyla da uğraşacaksınız kullandıkça.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…