Amazon'dan laptop alınır mı?

SaiBott

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, Amazon'da linkteki Acer marka bilgisayarı gördüm ve hoşuma gitti. Öncelikle Amazon'dan alınır mı? (Prime var)? Ayrıca bu fiyat aralığında (15-18 bin) önerebileceğiniz başka bir bilgisayar var mı? Son olarak FreeDOS olayını nasıl çözebiliriz?

Arkadaşlar merhaba, Amazon'da linkteki Acer marka bilgisayarı gördüm ve hoşuma gitti. Öncelikle Amazon'dan alınır mı? (Prime var)? Ayrıca bu fiyat aralığında (15-18 bin) önerebileceğiniz başka bir bilgisayar var mı? Son olarak FreeDOS olayını nasıl çözebiliriz?

FreeDOS gelince bilgisayar Windows yüklemek için format flash bellek e ihtiyacınız var.

Hocam laptop konusunda bir bilgim yok.

Hocam illaki laptop mu istiyorsunuz yoksa kasa olur mu?

Bu modele bakın. İşlemcisi daha iyi.

Hocam laptop konusunda bir bilgim yok.

Hocam illaki laptop mu istiyorsunuz yoksa kasa olur mu?
Kasa olmaz maalesef hocam yurtta kalıyorum kışın, yoksa kasa çok daha verimli tabii ki.

Bu modele bakın. İşlemcisi daha iyi.
teşekkür ederim fakat 12 taksit imkanı yok burada, Amazon'dakinde Ziraat kartımı kullanabiliyorum 12 taksit için

Kasa olmaz maalesef hocam yurtta kalıyorum kışın, yoksa kasa çok daha verimli tabii ki.

Teşekkür ederim fakat 12 taksit imkanı yok burada, Amazon'dakinde Ziraat kartımı kullanabiliyorum 12 taksit için

https://www.amazon.com.tr/Acer-AN515-46-R25Z-5-6600H-İşlemci-GeForce/dp/B0BTDP58QZ/ref=sr_1_5?
https://www.amazon.com.tr/Lenovo-Ideapad-Dizüstü-Bilgisayar-82SB00B4TX/dp/B0BL7QDMDY/ref=sr_1_3

Şu ürünlere bakın derim o zaman.

Alabilirsin, bir sorun çıktığını görmedim henüz. İçin hiç rahat etmiyorsa kutusunu ilk açarken videoya çekebilirsin. Böylelikle senden kaynaklı olmayan ve ilk bakışta göze çarpan hatalar karşısında bir savunman olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı