tlhxyz Hectopat Katılım 1 Mart 2019 Mesajlar 545 Çözümler 7 26 Şubat 2020 #11 Huayra dedi: Dediğiniz özellik "bütün vergiler önceden hesaplanıp fiyata ekleniyor" her ilanda yok maalesef attığı link de öyle bir ilan o yüzden eğer attığı linkteki cihazı alırsa büyük ihtimalle vergi çıkacak. Genişletmek için tıkla... Şimdi tekrar kontrol ettim, son aşamada gümrük vergisi çıkarttı. Ama elektronik olduğu için ülkeye girince ek olarak KDV ve ÖTV çakarlarsa şaşırmam.
Huayra dedi: Dediğiniz özellik "bütün vergiler önceden hesaplanıp fiyata ekleniyor" her ilanda yok maalesef attığı link de öyle bir ilan o yüzden eğer attığı linkteki cihazı alırsa büyük ihtimalle vergi çıkacak. Genişletmek için tıkla... Şimdi tekrar kontrol ettim, son aşamada gümrük vergisi çıkarttı. Ama elektronik olduğu için ülkeye girince ek olarak KDV ve ÖTV çakarlarsa şaşırmam.
Soulknight Megapat Katılım 9 Haziran 2016 Mesajlar 34 17 Aralık 2020 #12 tlhxyz dedi: Şimdi tekrar kontrol ettim, son aşamada gümrük vergisi çıkarttı. Ama elektronik olduğu için ülkeye girince ek olarak KDV ve ÖTV çakarlarsa şaşırmam. Genişletmek için tıkla... Merhabalar. Konuyu hortlatmış oldum ama merak ettim, ekstra bir vergi çıktı mı? Yoksa Amazon'a verdiğimiz shipping vegileri yeterli oludu mu? Son düzenleme: 17 Aralık 2020
tlhxyz dedi: Şimdi tekrar kontrol ettim, son aşamada gümrük vergisi çıkarttı. Ama elektronik olduğu için ülkeye girince ek olarak KDV ve ÖTV çakarlarsa şaşırmam. Genişletmek için tıkla... Merhabalar. Konuyu hortlatmış oldum ama merak ettim, ekstra bir vergi çıktı mı? Yoksa Amazon'a verdiğimiz shipping vegileri yeterli oludu mu?