1 121228 Megapat Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 2.811 Makaleler 10 Çözümler 7 22 Aralık 2020 #11 Ernesto Che Guevara dedi: Peki vergi vs başka bir şey var mı? F klavye olarak mı geliyor? Genişletmek için tıkla... Hayır, klavye Q olarak geliyor fakat Türkçe harfler yok.
Ernesto Che Guevara dedi: Peki vergi vs başka bir şey var mı? F klavye olarak mı geliyor? Genişletmek için tıkla... Hayır, klavye Q olarak geliyor fakat Türkçe harfler yok.
Ernesto Che Guevara Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #12 121228 dedi: Hayır, klavye Q olarak geliyor fakat Türkçe harfler yok. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani anlamadım
121228 dedi: Hayır, klavye Q olarak geliyor fakat Türkçe harfler yok. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani anlamadım
MuhammetJerich0 Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 309 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Aralık 2020 #13 Evet gayet mantıklı bir seçim. Hatta RAM yükseltme rehberleri de mevcut Acer Aspire 5 Slim için. Letgo'da çok ucuza DDR4 Laptop RAM'leri var.
Evet gayet mantıklı bir seçim. Hatta RAM yükseltme rehberleri de mevcut Acer Aspire 5 Slim için. Letgo'da çok ucuza DDR4 Laptop RAM'leri var.
1 121228 Megapat Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 2.811 Makaleler 10 Çözümler 7 22 Aralık 2020 #14 Ernesto Che Guevara dedi: Nasıl yani anlamadım? Genişletmek için tıkla... Laptop Amerika'da üretildiği için Türkçe ı,ğ,ü,ö,ç,ş gibi harfler yok.
Ernesto Che Guevara dedi: Nasıl yani anlamadım? Genişletmek için tıkla... Laptop Amerika'da üretildiği için Türkçe ı,ğ,ü,ö,ç,ş gibi harfler yok.
C clln Kilopat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 554 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #15 Ernesto Che Guevara dedi: Nasıl yani anlamadım. Genişletmek için tıkla... Ğ, ü gibi Türkçeye özgü harfler yok, enter tuşu da çok büyük ihtimalle küçük olur.
Ernesto Che Guevara dedi: Nasıl yani anlamadım. Genişletmek için tıkla... Ğ, ü gibi Türkçeye özgü harfler yok, enter tuşu da çok büyük ihtimalle küçük olur.
MuhammetJerich0 Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 309 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Aralık 2020 #16 Ernesto Che Guevara dedi: Nasıl yani anlamadım Genişletmek için tıkla... Yani klavyenin üzerinde "ğ", "ü", "ö", "ş", "ç" gibi harflerin olamayabileceğinden bahsediyor.
Ernesto Che Guevara dedi: Nasıl yani anlamadım Genişletmek için tıkla... Yani klavyenin üzerinde "ğ", "ü", "ö", "ş", "ç" gibi harflerin olamayabileceğinden bahsediyor.
C clln Kilopat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 554 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #17 Ancak bu senin için bir sorunsa Türkçe sticker kullanabilirsin. Birkaç karaktere yapıştırcaksın sonuçta.
Ancak bu senin için bir sorunsa Türkçe sticker kullanabilirsin. Birkaç karaktere yapıştırcaksın sonuçta.
Ernesto Che Guevara Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #18 Anladım teşekkürler ilgilendiğiniz için.
C clln Kilopat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 554 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #19 Stickersız orijinal Türkiye'den alınabilecek bir laptopun klavyesi: Sizin yapıştırcağınız stickerın kalitesi muhtemelen bundan daha düşük olacaktır ama örnek olması açısından bırakıyorum.(Bu bir masaüstü klavye,üstteki kadar küçük olucak) (Resimleri büyütebilirsiniz)
Stickersız orijinal Türkiye'den alınabilecek bir laptopun klavyesi: Sizin yapıştırcağınız stickerın kalitesi muhtemelen bundan daha düşük olacaktır ama örnek olması açısından bırakıyorum.(Bu bir masaüstü klavye,üstteki kadar küçük olucak) (Resimleri büyütebilirsiniz)
Ernesto Che Guevara Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #20 clln dedi: Stickersız orijinal Türkiye'den alınabilecek bir laptopun klavyesi: Eki Görüntüle 794353 Sizin yapıştırcağınız stickeron kalitesi muhtemelen bundan daha düşük olacaktır ama örnek olması açısından bırakıyorum. Eki Görüntüle 794354 Genişletmek için tıkla... Evet az önce gittim baktım stickerlara teşekkürler hocam.
clln dedi: Stickersız orijinal Türkiye'den alınabilecek bir laptopun klavyesi: Eki Görüntüle 794353 Sizin yapıştırcağınız stickeron kalitesi muhtemelen bundan daha düşük olacaktır ama örnek olması açısından bırakıyorum. Eki Görüntüle 794354 Genişletmek için tıkla... Evet az önce gittim baktım stickerlara teşekkürler hocam.