Amazon'dan Lenovo ideacentre Y720 Almak

Ayrıca bankanızın ekleyeceği %3'lük kur farkını hesaba eklemeyi unutmayın

Ayrıca bankanızın ekleyeceği %3'lük kur farkını hesaba eklemeyi unutmayın
Ortalama bir fiyat yazmanız mümkün değilmi ? Konuyu abime açmadan önce net bir fiyat almalıyım. Yane kart bilgileri aşamasını kart benim olmadığı için geçemiyorum.

Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi sepete ekledikten sonra TR adresini seçin ve en son kısma kadar gidin ödemeyi onaylamadan önce yukarısında shipping cost, tax fee tarzında şeyler yazar ve aşağısında total cost yazar. Diyelim total tutar 1000 usd, bankanız bunun üzerine yüzde 3'e kadar kur farkı alabiliyor. Bugün EnPara üzerinden 1600 dolarlık bir alışveriş yaptım farklı bir para biriminden. O para birimi USD'ye çevirilirken komisyon yedi, onun üzerine TRY'ye çevirilirken tekrar komisyon yedi. 1600 dolara 32.27 usd fark ödedim. Sen tek kurdan ödeyeceğin için belki yarısından daha az ödersin

Emeğin için teşekkür ederim. Kabaca bir hesap yaparsam 624 dolar olan bu ürün, vergisiyle felan 1000 dolara geliyor sanırım.
Daha fazlada olabilir acelem yok.
Esen kalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…