Amazondan Logitech G930 getirtmek

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İyi forumlar arkadaşlar, benim bir sorum olacaktı. Amazon.com'dan Logitech G930 getirtmek istiyorum ama gümrükten geçer mi emin olamıyorum beni aydınlatırsanız memnun olurum. Ürünün linki: http://www.amazon.com/gp/product/B0...rue&ref_=ox_sc_act_title_1&smid=ATVPDKIKX0DER bu ödeme ekranına gelince herşey dahil $89.28 ücret çıkarıyor. Bana $89.28 = 79.5 euro olduğu için yani 75 euroluk gümrük sınırını geçiyor ama ürünün fiyatı $79.95 böyle olursa 71 euro gibi bir rakam çıkıyor öncelikle ilk sorum gümrük sınırına kargo dahil ediliyor mu? Edilmiyor mu? İkinci sorum ise alacağım bu kulaklık gümrükten geçer mi? Şimdiden teşekkürler arkadaşlar.

Bildiğim kadarıyla kargo dahil edilmiyor. Ayrıca 75 euroyu geçince amazon vergiyi ekliyor üzerine. Bence geçecektir sorunsuz.

Öncelikle sana tavsiyem indirimleri bekle güzel indirimler oluyor ama ben beklemem diyorsan alabilirsin birşey olmaz gümrük memuruna göre değişir şans biraz.

İndirim derken mesela '' Black Friday '' miydi emin değilim o gibi mi? Ve oldu da gümrüğe takıldı diyelim ki ürün geri gidebiliyor mu yoksa herhangi bir ücret ödemeden işlem yapılmıyor mu?

Kulaklığı satın aldım 12 günde elime ulaştı gümrükte herhangi bir sorun yaşamadım, cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim.
Konu kilitlenebilir

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı