Amazon'dan Logitech G930 mu, Razer Kraken 7.1 Chorma(refurbished) mı?

İlhan Çoban

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Yakın zamanda AMAZON'dan oyuncu kulaklığı almayı düşünüyorum. Bütçem yaklaşık olarak 250 TL.
250 TL'ye Türkiye'den çok iyi kulaklıklar alamayacağımı düşünerek Amazondan almayı seçtim.

Uzun araştırmalar sonucu 2 kulaklık arasında kaldım. LOGİTECH G930 ($69.99) ve RAZER KRAKEN 7.1 CHROMA(refurbished) ($69.99)

- Sizler bana hangi kulaklığı önerirsiniz? Kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim.

- Arkadaşlar Refurbished ürünün bana herhangi bir dezavantajı olur mu?
İnternetten biraz baktım ama herhangi bir dezavantaj görünmüyor. Birde sizin fikirlerinizi almak isterim.

Teşekkürler.
001_smile.gif

Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiğim kadarıyla Refurbished ürün, satın alındıktan sonra iade edilip fabrikada sıfırlanıp tekrar satılan ürünler. Sorun olacağını düşünmesem de bir kez alınmış, iade edilmiş ve fabrikadan sıfırlanmış. Fiyat olarak uygun olması bu yüzden.

Razer Kraken için rahatlık sorunu bildirenler var ama kullanmadım, iyi ya da kötü diyemem.
Logitech G930 amazondan aldım ve kullanıyorum. Sorunsuz geldi, çalışıyor. Yaklaşık 8-10 saat gidiyor şarjı. Tek kötü yanı için biraz ağır diyebilirim ama benim için sorun olmuyor bu alışkınım.

Diyorsanız ki sıfır ürün olsun kafam rahat olsun ben Logitech G930 öneririm.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı