O okanemre Hectopat Katılım 24 Mart 2015 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2015 #1 Arkadaşlar mekanik bir klavye alıcam ama türkiye'de fiyatlar çok uçuk durum yok zaten amazondan bir klavye buldum alıcam ama size sormadan almadım. Danışmak istedim istediğim özelliklere sahip sadece klavye hiçbir makro tuşu ve ledi yok. Arkadaşlar link bu : Amazon.com: Rosewill RK-6000 Mechanical Gaming Keyboard with Programmable Keys Anti-Ghosting Feature and Laser Printed Keys: Computers & Accessories Bakarsanız sevinirim Buda videosu : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben o klavyeyi alsam bana kaç tl'ye gelir onuda yazarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar mekanik bir klavye alıcam ama türkiye'de fiyatlar çok uçuk durum yok zaten amazondan bir klavye buldum alıcam ama size sormadan almadım. Danışmak istedim istediğim özelliklere sahip sadece klavye hiçbir makro tuşu ve ledi yok. Arkadaşlar link bu : Amazon.com: Rosewill RK-6000 Mechanical Gaming Keyboard with Programmable Keys Anti-Ghosting Feature and Laser Printed Keys: Computers & Accessories Bakarsanız sevinirim Buda videosu : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben o klavyeyi alsam bana kaç tl'ye gelir onuda yazarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Sociologist Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Kasım 2013 Mesajlar 2.798 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2015 #2 Ürün yazılımı ile makro desteği sunabiliyor. Sepete ekleyin kargo dahil ücreti görürsünüz.