Amazon'dan Microsoft Office 2019 alınır mı?

IbrahimKY

Hectopat
Daha fazla  
İyi akşamlar. Lise 3 bilişim bölümü web tasarım okuyorum. Office ve Adobe programları kullanmam gerekiyor. Fakat lisanslarına sahip değilim. Çok pahalı oldukları için satın da alamıyorum. Crack mi kullansam diye düşünürken Amazon'da 40 TL'ye Office 2019 satıldığını gördüm. Hemen satın almaya çalışırken satıcının farklı olduğunu görüp şüphelendim. Çünkü farklı satıcılar tamamen güvenilir olmuyorlar. Ama Amazon'da satıldığı için herhangi bir sıkıntı yaşamam diye düşünüyorum. Bunu alsam pişman olur muyum? Lisansın sahte olma ihtimali var mı?

Link: Office 2019 Pro Plus Lisans Anahtarı - Retail Key : Amazon.com.tr: Bilgisayar

Üniversitelere verilen ücretsiz Office keşke liseler içinde geçerli olsa. Durum müsait ise üniversiteye gidene kadar orijinal ücretsiz halini kullanın.

Son düzenleme:
Üniversitelere verilen ücretsiz Office keşke liseler içinde geçerli olsa. Durum müsait ise üniversiteye gidene kadar orijinal ücretsiz halini kullanın.
Orijinal ücretsiz derken neyden bahsediyorsunuz?

Crack kullanmadan.

Crack kullanmadan ya Office web kullanmam gerekiyor ya da deneme sürümünü kullanmam gerekiyor. Office webde çoğu özellik yok. Deneme sürümünde ise 30 günlük sürüm başlatamıyorum kredi kartı bilgisi isteyip 8 TL çekmeye çalışıyorlar. Eğer güvenilirse bu dediğim şeyi yapmayı düşünüyorum.

O zaman 50 TL'ye almanız daha iyi olur. Bazı üniversiteler ücretsiz Office verdiği için ücretsiz kullanmak daha iyi olurdu ama deneme sürümü de pek faydası yoksa crack yerine orijinal kullanmak çok iyi olur. Adobe için bir şey diyemem.

Ben Amazon'dan aldığımı kullanıyorum. Sıkıntı yaşamadım.

Arkadaş o civarlara alınan keylerin crack olduğunu söylüyor. Şu anda kullandığınız key crack key mi yoksa orijinal key mi?

Retail key almıştım.
Düzenleme: Ben de aynı satıcıdan almışım. Sorumluluk almıyorum lakin benim alışverişim güzeldi.
3-4 gün kargo süreci diyor. Sadece key vermiyorlar mı? Kutusunu mu getiriyorlar tam anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…