Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.705 Makaleler 2 Çözümler 14 11 Eylül 2021 #11 IbrahimKY dedi: 3-4 gün kargo süreci diyor. Sadece key vermiyorlar mı? Kutusunu mu getiriyorlar tam anlamadım. Genişletmek için tıkla... E-posta ile gelmesi lazım kodun.
IbrahimKY dedi: 3-4 gün kargo süreci diyor. Sadece key vermiyorlar mı? Kutusunu mu getiriyorlar tam anlamadım. Genişletmek için tıkla... E-posta ile gelmesi lazım kodun.
atardamar Decapat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 466 Çözümler 2 Yer Ofis 11 Eylül 2021 #12 IbrahimKY dedi: 3-4 gün kargo süreci diyor. Sadece key vermiyorlar mı? Kutusunu mu getiriyorlar tam anlamadım. Genişletmek için tıkla... Bende de öyle oldu, 2 3 saat içinde WhatsApp'tan döndüler. Ya telefondan ya e-postadan ya da Amazon'dan dönerler.
IbrahimKY dedi: 3-4 gün kargo süreci diyor. Sadece key vermiyorlar mı? Kutusunu mu getiriyorlar tam anlamadım. Genişletmek için tıkla... Bende de öyle oldu, 2 3 saat içinde WhatsApp'tan döndüler. Ya telefondan ya e-postadan ya da Amazon'dan dönerler.
IbrahimKY Hectopat Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 412 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2021 #13 atardamar dedi: Bende de öyle oldu, 2 3 saat içinde WhatsApp'tan döndüler. Ya telefondan ya e-postadan ya da Amazon'dan dönerler. Genişletmek için tıkla... Peki aylık mı yıllık mı yoksa sınırsız mı?
atardamar dedi: Bende de öyle oldu, 2 3 saat içinde WhatsApp'tan döndüler. Ya telefondan ya e-postadan ya da Amazon'dan dönerler. Genişletmek için tıkla... Peki aylık mı yıllık mı yoksa sınırsız mı?
atardamar Decapat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 466 Çözümler 2 Yer Ofis 11 Eylül 2021 #14 IbrahimKY dedi: Peki aylık mı yıllık mı yoksa sınırsız mı? Genişletmek için tıkla... Sınırsız olarak satılıyor da hocam 40TL=>x olarak ne kadar gider bilemem. Bir sıkıntı olmazsa sınırsız. (2 aydır sorun yok.)
IbrahimKY dedi: Peki aylık mı yıllık mı yoksa sınırsız mı? Genişletmek için tıkla... Sınırsız olarak satılıyor da hocam 40TL=>x olarak ne kadar gider bilemem. Bir sıkıntı olmazsa sınırsız. (2 aydır sorun yok.)
IbrahimKY Hectopat Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 412 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2021 #15 atardamar dedi: Sınırsız olarak satılıyor da hocam 40TL=>x olarak ne kadar gider bilemem. Bir sıkıntı olmazsa sınırsız. (2 aydır sorun yok.) Genişletmek için tıkla... Üründe üç tane satıcı bulunuyor. En çok hangisi güvenilir? Siz hangisinden aldınız?
atardamar dedi: Sınırsız olarak satılıyor da hocam 40TL=>x olarak ne kadar gider bilemem. Bir sıkıntı olmazsa sınırsız. (2 aydır sorun yok.) Genişletmek için tıkla... Üründe üç tane satıcı bulunuyor. En çok hangisi güvenilir? Siz hangisinden aldınız?
atardamar Decapat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 466 Çözümler 2 Yer Ofis 11 Eylül 2021 #16 IbrahimKY dedi: Üründe üç tane satıcı bulunuyor. En çok hangisi güvenilir? Siz hangisinden aldınız? Genişletmek için tıkla... Güvenirliği yorumlardan anlarız. Ben efırsat isimli satıcıdan almıştım.
IbrahimKY dedi: Üründe üç tane satıcı bulunuyor. En çok hangisi güvenilir? Siz hangisinden aldınız? Genişletmek için tıkla... Güvenirliği yorumlardan anlarız. Ben efırsat isimli satıcıdan almıştım.