Amazondan mikrofon alacağım

ckzisback

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar 2 hafta sonra amazondan Blue Microphones Snowball iCE Condenser mikrofon alacağım,fiyatı şuanda $48.99 olarak gözüküyor ben bu ürünü aldığımda nelere dikkat etmem gerek? Gümrükte fazladan para alırlar mı? ürünü almak için her halukarda İstanbul'da mı olmak gerek? ürünü Türk firmalar mı getirmekte? bütçem yaklaşık 150-160 tl arası fazlasının gelmemesini istiyorum,yardımlarınızı bekliyorum :)

Yanlış Bilgilendirme
100 $ sınırını geçmezse vergi almıyorlar. Kargo olarak i-Parcel Türkiye'ye getiriyor, ondan sonra Yurtiçi Kargo eve kadar getiriyor.

Hesapladım tahmini 137 TL gibi bir değer çıkmakta,kargo parası haricinde ekstra bir ücretle karşılaşmayacağım sanırım

Hocam yanlış bilgi vermeyin artık rica ediyorum. Gümrük vergisi sınırı $100 dolar değil 75Euro'dur ve 75Euro şuan güncel kur ile $88.488. Bu fiyat kargo hariç olan fiyattır ve zaten bu fiyatı aşan bir sepeti satın almaya çalışırsanız kargo ücreti hariç size gümrük vergisi ücretinide alır. Bu ücreti almalarının sebebi ülkeye girişte sorun çıkarsa o aldıkları ücretten parayı ödeyip ürünü sorunsuz geçirmektir. Zaten eğer gümrüğe takılmazsa o ücreti size geri iade ederler.

Sanırım bazı filtreler varmış,birkaç konuda gördüm mesela Dolby 5.1 damgası olduğu için gümrükteki eleman ürünü takabiliyor muş gümrüğe böyle bir saçmalık gerçekten var mı?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı