Amazon'dan mouse alınır mı?

Çan çin çon markalı bir ürün yine üstüne yurt dışından geliyor yani 320 tl +170 tl bir ödeme yapmanız gerekecek. Bir sıkıntı yaşarsanız ise yurt dışına kargo ile göndermeniz vb. gerekecek ki onun maliyeti yeni bir mouse kadar olacağı için bozulursa direkt çöpe atmanız gerekecek. Ben olsam almazdım.

Çan Çin çon markalı bir ürün yine üstüne yurt dışından geliyor yani 320 TL +170 TL bir ödeme yapmanız gerekecek. Bir sıkıntı yaşarsanız ise yurt dışına kargo ile göndermeniz vb. gerekecek ki onun maliyeti yeni bir mouse kadar olacağı için bozulursa direkt çöpe atmanız gerekecek. Ben olsam almazdım.

Amazon'dan almayacağım zaten. Sadece nasıl iyi midir diye sordum. Çok fazla Kaliteli alamayacağım maalesef. Çok fazla para veremem.

Kargo işlemleri çok sıkıntılı şahsen alınmaz.
Neresi sıkıntılı hocam? Vergiyi öncesinde ödüyorsunuz ekstra bir durum olmadıkça gümrüğe takılması söz konusu bile değil. Ayrıca gönderici de Amazon'un kendisi. Ulaşımı ve depolamayı Amazon'un kendisi ayarlıyor. Sorun olmasının oranı çok düşük olsa bile Amazon yardımcı oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı