Emre.wtd Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 353 13 Şubat 2024 #11 AdemBeyyy dedi: Linki bağlantı olarak kaydederseniz saha saglıklı olur. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım. Kaan Diktaş dedi: Attığımı 50 TL daha artıp almanı öneririm. Porge kötü bir marka değil fakat klasse daha iyi bir marka. Genişletmek için tıkla... Ya mousepadin uzerindeki gorseli de cok begendigim icin konu açtım zaten bilemiyorum.
AdemBeyyy dedi: Linki bağlantı olarak kaydederseniz saha saglıklı olur. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım. Kaan Diktaş dedi: Attığımı 50 TL daha artıp almanı öneririm. Porge kötü bir marka değil fakat klasse daha iyi bir marka. Genişletmek için tıkla... Ya mousepadin uzerindeki gorseli de cok begendigim icin konu açtım zaten bilemiyorum.
P Polermey Femtopat Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2024 #12 Emre.wtd dedi: Bu arada Amazon'dan gelmesi uzun surer mi? Genişletmek için tıkla... Uzun sürüyo
K Kaan Diktaş Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.613 Çözümler 31 Yer İstanbul 13 Şubat 2024 #13 Emre.wtd dedi: Nasıl yapacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğimi yapın öyle bir şey yapmanıza gerek yok benim attığım ürünü alın klasse daha kaliteli bir ürün. Klasse Classic Mouse Pad, Dikişli Kenar, Kaymaz Taban, Büyük Boy Pürüzsüz Yüzey, Baskısız Ofis Tipi Masa Koruyucu, Ergonomik Mouse Ped (90x40 cm - XX Large, Siyah) : Amazon.com.tr: Bilgisayar Klasse Classic Mouse Pad, Dikişli Kenar, Kaymaz Taban, Büyük Boy Pürüzsüz Yüzey, Baskısız Ofis Tipi Masa Koruyucu, Ergonomik Mouse Ped (90x40 cm - XX Large, Siyah) : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Polermey dedi: Uzun sürüyor Genişletmek için tıkla... Ürün yurt dışı değilse maksimum 4 gün.
Emre.wtd dedi: Nasıl yapacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğimi yapın öyle bir şey yapmanıza gerek yok benim attığım ürünü alın klasse daha kaliteli bir ürün. Klasse Classic Mouse Pad, Dikişli Kenar, Kaymaz Taban, Büyük Boy Pürüzsüz Yüzey, Baskısız Ofis Tipi Masa Koruyucu, Ergonomik Mouse Ped (90x40 cm - XX Large, Siyah) : Amazon.com.tr: Bilgisayar Klasse Classic Mouse Pad, Dikişli Kenar, Kaymaz Taban, Büyük Boy Pürüzsüz Yüzey, Baskısız Ofis Tipi Masa Koruyucu, Ergonomik Mouse Ped (90x40 cm - XX Large, Siyah) : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Polermey dedi: Uzun sürüyor Genişletmek için tıkla... Ürün yurt dışı değilse maksimum 4 gün.