Amazon'dan müthiş fırsat: 30'dan fazla oyun Prime üyelerine ücretsiz oluyor

Bu oyunlardan arkadaşlarla oynananlar hangileri acaba? Toplu girsek hangilerini oynayabiliriz?

Bu oyunlardan arkadaşlarla oynananlar hangileri acaba? Toplu girsek hangilerini oynayabiliriz?
Need for Speed™ Heat'de var, emin değilim ama Mass Effect Legendary Edition'da da olması lazım.

Ek olarak, Need for Speed™ Heat, Mass Effect Legendary Edition ve GRID Legends için bile Prime üyeliği alınır; sırf bu iki oyun zaten Steam'de 1700 TL'ye denk geliyor.

Mass Effect için aldım para verip alacaktım EA Play'e uygun değil 100 saatten fazla oynanışı var beleşe geldi iyi oldu.

Zaten prime üyeliğimi her ay yeniliyorum ama artık oyunlara pek bakmıyorum ya. Genelde alıp oynamadığım oyunlar oluyor çünkü.

7TL vereceksin ve 30 tane oyun alacaksın, mükemmel bir şey. Tek üzüldüğüm Mass Effect Legendary Edition'a 6 ay önce 210TL para vermiştim . Mass Effect LE vereceği kesin mi? Kesinse eğer şimdiden iade etmeye çalışayım.

Şu an Prime üyeliğim yok. Eğer oyunlar alınabilir ise alayim diye sordum.
Bu fiyata babanın oğlu böyle hizmet sağlamaz. 7TL'ye sudan ucuz sayılabilir. 7TL'ye ne kaldı ki artık? Harcayacağın en iyi 7TL olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…