Betuhan Decapat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #1 Amazon alırken aldıklarının farklı yerlerden mi geliyor? Yoksa kendimiz mi yurt dışı alışveriş yapacağız? Ben tam anlamadım.
Amazon alırken aldıklarının farklı yerlerden mi geliyor? Yoksa kendimiz mi yurt dışı alışveriş yapacağız? Ben tam anlamadım.
curiousoftech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 9.095 Çözümler 32 15 Şubat 2023 #2 Amazon'u almak için yeterli paranızın olduğunu sanmıyorum. Konuyu yazarken Türkçe kullanmayı düşünseydiniz cevap vermemiz kolay olurdu. Zira ben bir şey anlamadım.
Amazon'u almak için yeterli paranızın olduğunu sanmıyorum. Konuyu yazarken Türkçe kullanmayı düşünseydiniz cevap vermemiz kolay olurdu. Zira ben bir şey anlamadım.
Hollywoo Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 2.660 Çözümler 17 15 Şubat 2023 #3 Betuhan dedi: Ben tam anlamadım. Genişletmek için tıkla... Ben de anlamadım valla ne yalan söyleyeyim.
Betuhan dedi: Ben tam anlamadım. Genişletmek için tıkla... Ben de anlamadım valla ne yalan söyleyeyim.
wenomechainsama Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.381 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #4 Betuhan dedi: Amazon alırken aldıklarının farklı yerlerden mi geliyor? Yoksa kendimiz mi yurt dışı alışveriş yapacağız? Ben tam anlamadım. Genişletmek için tıkla... Abi ben anlamadım.
Betuhan dedi: Amazon alırken aldıklarının farklı yerlerden mi geliyor? Yoksa kendimiz mi yurt dışı alışveriş yapacağız? Ben tam anlamadım. Genişletmek için tıkla... Abi ben anlamadım.