Amazon'dan PC almak mantıklı mı?

Khaleesi

Hectopat
Daha fazla  
Selam, öncelikle arkadaslar 400 tl param var simdiki pcyi pcden pek anlamayan birine 1000 civari satsam ustune de birikmislerimi koysam toplam 1500 tl civari param var.
Bildiğiniz gibi amazon tr fiyatlarinin yarisindan ucuza satiyor (340tl a 7950 ! OMG)neyse bu parayla hangisini yapsam bi türlü karar veremedim.
  • 1.amazondan pc mi toplasam?
  • 2.amazondan hem ps3 hem 5c mi alsam?
  • 3.amazondan Ps4 le s4 mu alsam?
4. Tabi ki amazondan komple telefona mi yatirsam.
PC özelliklerim:
  • İ3 2120 3.3 ghz
  • 4gb ram
  • Hd 6350
  • 500 gb hdd
  • W7
Psu yu tam hatirlamiyorum ancak 320 olmasi lzm galiba.
18.5" 1440x900 cozunurluk destekleyen monitor.
Kablolu klavye kablosuz mouse.
Son olarak bu amazon alisverislerinde gümrük sorun olur mu bi de galiba yeni yasaya gore. Vergi yerine yilda 5 kez satin alma siniri mi ne koymuşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne alacağın sana kalmış. Ama ben Vatan ' dan toplardım. Ne gerek var dış ülkeden getirtmeye yok kargosu yok gümrüğü. Ama sen bilirsin , Amazon ' dan alışveriş yapan arkadaşlar sana daha iyi cevaplar verecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yurtdışından telefon getiremezsin onu unut. İlla Amazon diyorsan toplama daha mantıklı. Gümrüğe fazla küçük şeyler takılmaz mantık olarak bundan dolayı birçok gümrük masrafından da kaçınırsın.

Bende laptop almak istiyorum. Türkiyedeki modelle aynı fiyatı vererek daha iyi bir bilgisayar alabilirim. Günrükte takılır mı vergi ne kadar olur kargo ne kadara gelir bende merak ediyorum.

Amazon.com 'un doğrudan kendi sattığı bazı ürünlerde gümrük ücreti için zaten sizden bir depozito tahsil eder. Ürün sizin adresinize kadar tüm işlemleri yapılarak ulaşır ve sonrasında eğer depozitodan daha az masraf yapıldıysa bu tutar size iade edilir. Bunu tüm sattığı ürünler için yapmıyorlar. Tek tek parçalara bakmak gerekir. Bence bilgisayar toplamak için uygun bir kaynak değil.

Telefon ise kesinlikle yurt dışından kargo ile getiremezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…