Amazon'dan PlayStation 5 alınır mı?

canoktay

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, PS5 almak istiyorum ve özellikle Sony Eurasia garantililere baktım ama fiyatlar yükselmiş, satıcının Amazon olmadığı ama göndericinin Amazon olduğu bir PS5 alırsam sorun çıkarır mı? Daha önce satın aldıysanız deneyiminizi paylaşabilirseniz sevinirim, herkese iyi sosyaller.

Ürün linki 1;
Ürün linki 2;

Önce ne tür alacaksın hocam? Ben CD almam dijital işimi görür dersen Ps5 Slim Dijital alabilirsin. Amazondan alınır ama fiyat olarak biraz pahalı, hatam varsa affola.

CD’li öneririm oyunları çok daha ucuza bulunuyor.

CD’li öneririm oyunları çok daha ucuza bulunuyor.
CD'ler ucuza değil pahalı oluyor Türkiye'de. Bir GTA 5 CD'si 700 lira en az, koleksiyoncular alıyor sadece. Ama CD'li almak daha avantajlı PS arkadaşlığı olduğundan birisinde CD olunca diğerlerine veriyorlar veya ortak CD alıyorlar.

eBay’de 20-30 dolar civarına çoğu oyun CD’li şekilde bulunuyor ama yurt dışından geleceği için vergi vs. durumları bilmiyorum.

eBay’de 20-30 dolar civarına çoğu oyun CD’li şekilde bulunuyor ama yurt dışından geleceği için vergi vs. durumları bilmiyorum.
Tabii satıcı Türkiye’ye gönderim yapıyor olmalı biraz boş uğraş gibi geldi şimdi düşününce.

Aslında ortak arkadaşlarla ile ortak CD almak mantıklı. 2 kişi alsan bir CD veya işte dijital olarak kardeş olup fiyatları yarı yarıya verilebilir.

Yazım hatalarım nedeniyle yediğim cezadan dolayı yanıt veremedim kusuruma bakmayın. Fiyatları nedeniyle kutulu oyun almayı düşünmüyorum, çoğunlukla oyunlarımı psstore üzerinden dijital olarak satın alacağım ya da ps+ üyeliğim ile oynayacağım fakat özellikle dijital/cd'li sürüm olsun gibi bir tercihim yok. Önceliğim cep yakmaması, daha doğrusu "şurada daha ucuzu varmış kazıklanmışım" durumunun yaşanmaması ve olası bir arızada başımı ağrıtmaması, aldığım bir diğer PlayStation 5 modelinde DualSense'in R2 tuşunda anormal bir durum vardı, Euroaisa garantisi olduğundan servise verdim ve bir sorun yaşamadan yenisiyle değiştirildi, şimdi bu garanti kapsamında yeni bir PlayStation 5 almak istediğimde en az 5-6 bin lira fark ödemem gerekiyor, haliyle o fiyatları vermek istemediğimden güvenilir satıcı arıyorum

Önce ne tür alacaksın hocam? Ben CD almam dijital işimi görür dersen Ps5 Slim Dijital alabilirsin. Amazondan alınır ama fiyat olarak biraz pahalı, hatam varsa affola.
Slim olması önceliğim değil fakat daha uygunsa slim de alabilirim tabii ki. Fat kasa ile arasında büyük bir fark olmaması ve küçülen boyutu nedeniyle yaşanabilecek olası ses/sıcaklık problemlerinden dolayı fat kasaya daha yakınım bile diyebilirim ama belirttiğim gibi bir önceliğim yok, önemli olan PlayStation 5 olması Trendyol üzerinden alışveriş yapmak bana her zaman bir kumar gibi geliyor, Amazon'u tercih etmemin nedeni de bu ama trendyolu pek kullanmadığımdan ötürü yine de sorayım, trendyol üzerinden satın alım yaparsam bir problemle karşılaştığımda yardımcı olurlar mı sizce?

Hocam Slim modeller her zaman fat kasadan iyi oluyor, Ps3 ve Ps4'e bakarak diyorum bunu. Fat kasanın hatalarından ders çıkarılmış bir tasarım çünkü. Ve görünüş olarakta daha güzel bence Slim. Bu Trendyola güvenmiyorum demeniz doğrudur fakat Amazon'un satıcısı da önemli. İki uygulama da gayet güzel ama burada seçenek size kalır. Yani kumar değil Trendyol ilgileniyor ulaştığınızda ama tabi içiniz rahat edecekse 1-2 bin lira fazla verip Amazondan alabilirsiniz.

Trendyol demişken ülkemizde yerli iki firma var Hepsiburada ve Trendyol, Hepsiburada teknolojik olarak daha güvenli sayıldığı için telefon, tablet gibi eşyalar ordan çok alınıyor, Trendyol olmasın ama Amazon'dan başka seçeneğimde olsun derseniz Hepsiburada'nın Ps5 Slim Dijital'ini öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…