Amazondan Poseidon Z Klavye Almak

Yakupyakup26

Hectopat
Arkadaşlar bu ürünü alıcağım fakat ne kadar kargo vericeğimi bilmiyorum. Türkiye'de bir incelemesinide bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim, klavye nasıldır? Kullananlar varsa açıklarsa çok sevinirim.
Bu arada yanında 7 Dolarlık 1'de mouse pad alıcağım, 2'si için tek kargo ödersem tabii ki.
Lol, Cs Go tarzı oyunlar seviyorum. Multimedya tuşlarını hiç kullanmadım, onun için böyle 1 klavye istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önerebileceğin bir klavye var mı? Lütfen 70 doları geçmesin bütçem 230 TL. İyi 1 mekanik klavye arıyorum.

Klavye gayet güzel gözüküyordu oysa, o kadar kötü mü? Red switch alıcaksam o zaman niye mekanik klavye alıyorum? Ucuz brown switch'te yok.

İkisi için tek bir kargo ödemezsiniz. 10 dolar bir kargo ücreti var klavyenin. Klavye oyunda kullanılır ama oyun için black veya red switch tercih etmelisiniz. Mavi switchler daha çok yazı yazan kişiler için ideal. Şu an Poseidon Z kullanmaktayım.
Bir şey soracağım, kargo ücretini elden mi ödüyoruz, yoksa karttan mı?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı