atakan07 Hectopat Katılım 18 Mart 2015 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2015 #1 Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Ben Vatan Bilgisayar, Teknosa gibi alışveriş merkezlerinden PS3'e baktım ve 500 GB'lık PS3 900 1000 lira fiyat arasında. Amazon'dan baktım ve 219.99 dolar diyor. Amazon.com: PlayStation 3 500 GB System: Video Games Sizce buradan alışveriş yaparsam ek bir ücret eklenir mi veya Türkiye'deki fiyata denk gelir mi ?
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Ben Vatan Bilgisayar, Teknosa gibi alışveriş merkezlerinden PS3'e baktım ve 500 GB'lık PS3 900 1000 lira fiyat arasında. Amazon'dan baktım ve 219.99 dolar diyor. Amazon.com: PlayStation 3 500 GB System: Video Games Sizce buradan alışveriş yaparsam ek bir ücret eklenir mi veya Türkiye'deki fiyata denk gelir mi ?
D deepdark0 Ziyaretçi 22 Haziran 2015 #2 Bu konuda detaylı anlatım var. Büyük ihtimal ile vergi eklenecektir. Burada olan fiyatına yakın olur. Uğraşmaya değmez bence. Amazon.com'dan alışveriş yapma rehberi | Technopat Sosyal
Bu konuda detaylı anlatım var. Büyük ihtimal ile vergi eklenecektir. Burada olan fiyatına yakın olur. Uğraşmaya değmez bence. Amazon.com'dan alışveriş yapma rehberi | Technopat Sosyal
Raydric Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ekim 2013 Mesajlar 1.305 Makaleler 7 Yer İstanbul 22 Haziran 2015 #3 Şaşırmadım. Amazon.com'dan Ayrıntılı Alışveriş Rehberi ve SSS | Technopat Sosyal
atakan07 Hectopat Katılım 18 Mart 2015 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2015 #4 Şaşırmadım derken nasıl
H Hitokiri Battousai Ziyaretçi 23 Haziran 2015 #5 Vergi ücreti eklenecek. Satın alma bölümüne gelirseniz ücreti görebilirsiniz. 'Use the payment' seçeneğini seçtikten sonra görünüyor.
Vergi ücreti eklenecek. Satın alma bölümüne gelirseniz ücreti görebilirsiniz. 'Use the payment' seçeneğini seçtikten sonra görünüyor.