M musthan Femtopat Katılım 15 Kasım 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2024 #1 PS4 Oyun Kolu Titreşimli Wireless Joystick Kaliteli Oyun Kolu PlayStation 4 Amazon'dan aratabilirsiniz.
PS4 Oyun Kolu Titreşimli Wireless Joystick Kaliteli Oyun Kolu PlayStation 4 Amazon'dan aratabilirsiniz.
KBDALES Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 971 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2024 #2 musthan dedi: PS4 Oyun Kolu Titreşimli Wireless Joystick Kaliteli Oyun Kolu PlayStation 4 Amazon'dan aratabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Orijinal kolsa bence onun yerine logitech f710 almalısın. Evet, çok eski ve tasarımı kötü ama malzeme kalitesi çok daha iyi. Drift sorunu var deniliyor ama bilmiyorum ben yaşamadım.
musthan dedi: PS4 Oyun Kolu Titreşimli Wireless Joystick Kaliteli Oyun Kolu PlayStation 4 Amazon'dan aratabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Orijinal kolsa bence onun yerine logitech f710 almalısın. Evet, çok eski ve tasarımı kötü ama malzeme kalitesi çok daha iyi. Drift sorunu var deniliyor ama bilmiyorum ben yaşamadım.