Amazondan Razer Blackwidow Ultimate 2016 Almak

Berke Er

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu rehberi kontrol edin. Amazon.com Alışveriş Rehberi ve SSS
Ayrıca istediğiniz ürünü Amazon satmıyor. Diğer satıcılar satıyor. "These Sellers"a tıklarsanız görebilirsiniz.
Oradan herhangi bir satıcıya "Add to cart" tıklayın ilerleyin, adres seçimine geldiğiniz de Türkiye'ye gönderimi olup olmadığını görebilirsiniz.

Amazon Türkiye'ye getirir ama Razer ve Razer switchleri önermem bütçen nedir daha kaliteli bir şeyler alınabilir.

Amazon Türkiye'ye getirir ama Razer ve Razer switchleri önermem bütçen nedir daha kaliteli bir şeyler alınabilir.
Bütcem 200 civarında fakat neden razer'ı önermiyorsunuz. Bu konuda fazla bilgim yok fakat razer kullanan kişiler genellikle sesi dışında memnun kaldıklarını söylüyorlar. Ne gibi klavyeler önerebilirsiniz ?

Neden önermiyorsunuz belirli bir sebebi varmı ? Bütcem 200 civarında ama iyi bir ürün yakalarsam biraz daha falza verebilirim

Amazon ile ilgili değilde o klavyeyi önermem şahsen. Bütçen ne kadar?
Bütcem 200 civarında neden önermiyorsunuz.

Ben bu klavyeyi mağazada test etmiştim. Kutunsunda boşluk bırakılan yön tuşlarından hissiyatının testini yapmıştım. Fakat kalitesi hakkında pek bilgim yok. Eğer sorun sadece hissiyatı ise benim için sorun değil.

Kaihl switch olup olmadığını nereden biliyor bu Razer’e çamur atan arkadaşlar ? Razer Kaihl switchi bırakalı yıllar oldu. Şu an kullandığım Razer Blackwidow Chroma 2016 Greetech switchli. Bütçem yetseydi Corsair K95 Platinum alırdım onun dışında CM vesayre gibi markaların klavyelerinin tasarımından ve RGB ışıklandırmasından hiç haz etmiyorum klavyede Corsair veya Razer benim için.

Greetech maalesef Razer klavyeleri daha iyi yapmıyor. Kailh'ten iyi olabilirler ancak hala Cherry, Gateron ve diğer markalara oranla düşük seviyedeler. Outemu ile denk gibiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…