Amazondan Razer DeathAdder Chroma ve Razer BlackWidow Ultimate 2014

ahmethyigit

Hectopat
Daha fazla  
Amazondan Razer mouse ve klavye almak istiyorum alıcağım mouse ve klavye TL olarak çevirdiğimizde Türkiye fiyatlarına göre çok büyük farklar var. Bu ürünler orjinal midir ya da alırken bir vergi ödeyeceiğimiz için kapanıyor bunları merak ediyorum. Son olarak da acaba gelmesinde bir sıkıntı olur mu merak ediyorum. Yardım ederseniz sevinirim.

Ürün Linkleri:
Amazon.com: Razer BlackWidow Ultimate 2014 Elite Mechanical Gaming Keyboard: Computers & Accessories
Amazon.com: Razer DeathAdder Chroma - Multi-Color Ergonomic Gaming Mouse - 10,000 DPI Sensor - Comfortable Grip - World's Most Popular Gaming Mouse: Computers & Accessories

Son düzenleyen: Moderatör:
Ürünler kesinlikle orjinaldir o konudan şüpheniz olmasın.

Güncel durumda 30 Eurodan pahalı ürünler gümrük vergisine tabi tutulmaktadır. Ancak Amazon bu konuda işini çok güzel yapıyor. Siz ürünü satın alırken sizden kargo ve vergiyi peşin olarak alıyor. Ürün size gelirken herhangi bir sorun oluşmuyor. Sadece bazen vergi için biraz yüksek bir miktar alıyorlar ve fazlasını sonra geri talep ederseniz iade ediyorlar.

Sonuç olarak bu ürünlerin fiyatının üstüne gümrük ve kargo ücreti eklenecektir. Kendi hesabımdan linklere baktığımda mouse için 16.26$ bir ücret ekleniyor kargo ve gümrük için.
Klavye Türkiye'ye gönderime açık değil. Sayfada bakarsanız "This item does not ship to Turkey" yazısını görebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…