Amazon'dan Razer Deathadder Chroma ve Razer Goliathus Almak

72837

Megapat
Merhaba arkadaşlar

Bu ürünleri daha ucuza getirmek için Amazon'dan almak istiyorum. Kargoda bir sıkıntı yaşar mıyım yada ürün zarar görür mü? Elime ne kadar sürede ulaşır? Bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Ucuza almak istiyorsun fakat Import Fees Deposit diye bir olay var. Gümrükte geçerken vergi felan alırlar diye. Yinede 5-10 dolar ucuza gelebilir. Önce bir fiyata bak.

Ucuza almak istiyorsun fakat Import Fees Deposit diye bir olay var. Gümrükte geçerken vergi felan alırlar diye. Yinede 5-10 dolar ucuza gelebilir. Önce bir fiyata bak.
Baktım satın alma işlemine kadar ilerledim. Ürün 75 Euro yu geçmedikçe vergi almıyorlar. Yani sıkıntı yok o konuda. Benim asıl merak ettiğim ne kadar sürede geleceği ve ürünün elime sağlam ulaşıp ulaşmayacağı.

Sağlam gelir mi bilemem ama eğer hızlı kargoyu seçersen 2-4 gün içerisinde, standart seçersen 9-16 gün içerisinde gelir. Birde kargoya verilme süresi var 3-4 gün içinde de kargoya verilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…