B Berke Er Hectopat Katılım 15 Şubat 2017 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2017 #1 Amazondan Razer Deathadder Elite aldım 50 dolara. Resimde gördüğünüz gibi oldu ne yapmalıyım? Ininal kartımdan 4.30 TL gitti. Kargo parası var mı? https://www.amazon.com/Razer-DeathA...539515&sr=8-2&keywords=razer+deathadder+elite Dosya Ekleri adad.png 57,6 KB · Görüntüleme: 201 Son düzenleyen: Moderatör: 24 Kasım 2017
Amazondan Razer Deathadder Elite aldım 50 dolara. Resimde gördüğünüz gibi oldu ne yapmalıyım? Ininal kartımdan 4.30 TL gitti. Kargo parası var mı? https://www.amazon.com/Razer-DeathA...539515&sr=8-2&keywords=razer+deathadder+elite
KARTAL Megapat Katılım 21 Şubat 2014 Mesajlar 306 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2017 #2 Siparişiniz alınmış, o kesilen para daha sonra iade edilir ürün gönderileceği zaman parasını çekerler.
Siparişiniz alınmış, o kesilen para daha sonra iade edilir ürün gönderileceği zaman parasını çekerler.
B Berke Er Hectopat Katılım 15 Şubat 2017 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2017 #3 Yani ek gönderim ücretini mi çekerler
KARTAL Megapat Katılım 21 Şubat 2014 Mesajlar 306 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2017 #4 Berke Er dedi: Yani ek gönderim ücretini mi çekerler Genişletmek için tıkla... Hayır aldığınız ürünün ücretini gönderecekleri zaman çekerler bende o ürün $49.99 + $23.32 gözüküyor, ilk çekilen para kartı kontrol etmek için.
Berke Er dedi: Yani ek gönderim ücretini mi çekerler Genişletmek için tıkla... Hayır aldığınız ürünün ücretini gönderecekleri zaman çekerler bende o ürün $49.99 + $23.32 gözüküyor, ilk çekilen para kartı kontrol etmek için.
B Berke Er Hectopat Katılım 15 Şubat 2017 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2017 #5 KARTAL dedi: Hayır aldığınız ürünün ücretini gönderecekleri zaman çekerler bende o ürün $49.99 + $23.32 gözüküyor, ilk çekilen para kartı kontrol etmek için. Genişletmek için tıkla... Bana bu ürün satın aldığım taktirde 73,31$ olarak mı gelicek.
KARTAL dedi: Hayır aldığınız ürünün ücretini gönderecekleri zaman çekerler bende o ürün $49.99 + $23.32 gözüküyor, ilk çekilen para kartı kontrol etmek için. Genişletmek için tıkla... Bana bu ürün satın aldığım taktirde 73,31$ olarak mı gelicek.
KARTAL Megapat Katılım 21 Şubat 2014 Mesajlar 306 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2017 #6 Berke Er dedi: Bana bu ürün satın aldığım taktirde 73,31$ olarak mı gelicek. Genişletmek için tıkla... Bunu ödeme sayfasına kadar gelirseniz görebilirsiniz.
Berke Er dedi: Bana bu ürün satın aldığım taktirde 73,31$ olarak mı gelicek. Genişletmek için tıkla... Bunu ödeme sayfasına kadar gelirseniz görebilirsiniz.
O osmancan71 Kilopat Katılım 31 Ağustos 2017 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2017 #7 orada yazıyor aslında ödeme sayfasına gelmeden . kargo+gümrük ve toplam tutar. ödeme sayfasında da indirimler varsa bazen onlar yansıyabiliyor.
orada yazıyor aslında ödeme sayfasına gelmeden . kargo+gümrük ve toplam tutar. ödeme sayfasında da indirimler varsa bazen onlar yansıyabiliyor.
B Berke Er Hectopat Katılım 15 Şubat 2017 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2017 #8 Giriş sayfasında 50 dolarla giriş yapıp sonra 300 tl ile sonuçlanıyor.
KARTAL Megapat Katılım 21 Şubat 2014 Mesajlar 306 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2017 #9 osmancan71 dedi: orada yazıyor aslında ödeme sayfasına gelmeden . kargo+gümrük ve toplam tutar. ödeme sayfasında da indirimler varsa bazen onlar yansıyabiliyor. Genişletmek için tıkla... Adres girilmişse orada yazıyor, adres yoksa görünmüyor muhtemelen arkadaşta o şekildir.
osmancan71 dedi: orada yazıyor aslında ödeme sayfasına gelmeden . kargo+gümrük ve toplam tutar. ödeme sayfasında da indirimler varsa bazen onlar yansıyabiliyor. Genişletmek için tıkla... Adres girilmişse orada yazıyor, adres yoksa görünmüyor muhtemelen arkadaşta o şekildir.
O osmancan71 Kilopat Katılım 31 Ağustos 2017 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2017 #10 Berke Er dedi: Giriş sayfasında 50 dolarla giriş yapıp sonra 300 tl ile sonuçlanıyor. Genişletmek için tıkla... tl ile ödeme yapma. dolar olarak öde . amazonun dolar kuru 8-9 kuruş daha fazla. ben klavyeyi alırken tl çevirip aldı çok önemsemedim ama birazda olsa farkediyor
Berke Er dedi: Giriş sayfasında 50 dolarla giriş yapıp sonra 300 tl ile sonuçlanıyor. Genişletmek için tıkla... tl ile ödeme yapma. dolar olarak öde . amazonun dolar kuru 8-9 kuruş daha fazla. ben klavyeyi alırken tl çevirip aldı çok önemsemedim ama birazda olsa farkediyor