tl ile ödeme yapma. dolar olarak öde . amazonun dolar kuru 8-9 kuruş daha fazla. ben klavyeyi alırken tl çevirip aldı çok önemsemedim ama birazda olsa farkediyor
Tamam dolar ile ödeme yaparım. Peki bu mousenin kendi fiyatının üzerine eklenen ücret sizdede oldumu ? Eğer bu parayı ödersem amazondan almamın bi anlamı yok. Bende üstüne 23$ ekleniyor.
Tamam dolar ile ödeme yaparım. Peki bu mousenin kendi fiyatının üzerine eklenen ücret sizdede oldumu ? Eğer bu parayı ödersem amazondan almamın bi anlamı yok. Bende üstüne 23$ ekleniyor.
o malesef oluyor. gümrük vergisini ve kargo ücretini ekliyorlar. amazondan ztn şu zamanda almak mantıklı değil. dolar kurumuz çok yüksek kar sağlamıyor özellikle ucuz bişey alınca zararı bile oluyor. sadece black friday yada normal bi zamanda güzel bi indirm denk getirmeniz lazım. yoksa bi faydası olmaz
tl ile ödeme yapma. dolar olarak öde . amazonun dolar kuru 8-9 kuruş daha fazla. ben klavyeyi alırken tl çevirip aldı çok önemsemedim ama birazda olsa farkediyor
O öyle değil, Amazon ödeme sayfasında USD olarak öde TL olarak öde diye seçenek vardır, TL olarak öde derseniz Amazon'un kendi belirlediği kur üzerinden paranız dolara çevrilir öyle ödeme yaparsınız, USD'yi seçerseniz bankanızın kur fiyatı üzerinizden paranız dolara çevrilir öyle ödersiniz. USD seçmeniz daha iyi çünkü bankaların kurları Amazon'dan daha düşük. Ayrıca Amazon.de üzerinden alırsanız 49 Euro üzeri kargo ücretsiz sadece gümrük vergisi eklenir üstüne oda şansınıza kalmış gümrüğe takılmadan geçer ise gümrük ücreti kartınıza geri iade edilir.