Amazon'dan Razer Hammerhead PRO Alamamak

Mustafa35

Hectopat
Makaleler
3
Yer
İzmir
Daha fazla  
Merhabalar herkese. Amazon'dan Razer Hammerhead Pro almaya niyetlendim. Alacağım ürün bu.
Amazon.com: Razer Hammerhead Pro In-Ear PC and Music Headset: Computers & Accessories

Technopat'daki Amazon'dan alışveriş rehberini inceledim. Üyelik kısmında mı bir hata yaptım anlamadım. Yazmış olduğum adresi giriyorum fakat şu resimde belirttiğim hatayı alıyorum. Çözümü bulamadım, yoksa Türkiye'ye satışı mı yok ?
@Recep Baltaş
amazon alısverıs.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında var, eğer sayfayı biraz yenilersen Amazon'un kendi sattığı ürün çıkabilir karşına. Şu durumu şöyle izah edebilirim bazen Amazon ürün satan müşterilerinin de ürünleri alınsın diye sanırım veya kendinden daha ucuza sattığı içinde olabilir kendi stoğunda bile olsa o ürün yinede müşterisinin sattığı ürünü gösterebiliyor fakat yenilediğimizde veya aşağı atacağım resimde diğer satıcıları da görebiliyorsunuz. Attığım resimde o kenardan diğer satıcıları görebilir ve eğer Amazon o ürünü satıyor ise en baş sırada da onu görebilirsiniz. Eğer Amazon'un kendi sattığı ürünü satın almak istiyorsan da o gösterdiğim yerden "Add to Cart" seçeneğine basarak sepetine ekleyebilir ve alışverişine devam edebilirsin. Eğer ki Amazon'un sattığı ürünü sepetine ekleyip devam ettiğinde hata alırsan ki bu üründe almayacaksın çünkü Amazon bu ürünü Türkiye'ye gönderiyor, işte o zaman yapacak bir şey yok. :)

Adsız.jpg

Teşekkür ediyorum yardımlarınız için. Doğru mu anladım? Resimde gösterdiğin yere tıklayarak satın aldığımda sorunsuz şekilde ürünü alabilecek miyim ?

Aynen öyle, "Sold by: Amazon.com" yazısının yanındaki "Add to Cart" yazısına tıklayarak ürünü sepetine ekleyebilir ve alma işlemine devam edebilirsin. Bu her ürün için aynı şekilde ancak devam ederken bu aldığın hatanın aynısını alırsan anla ki bu ürünü Amazon bile Türkiye'ye göndermiyor fakat bu ürün geliyor yani kısaca hayırlı olsun şimdiden. :)

Hocam bir sorum daha olacak hata yapmak istemiyorum da. Son adıma geldim ödeme hakkında bir şey. Türk Lirası'mı seçmeliyim yoksa ürünü satın aldığım cinsten USD mi? Bir fark olur mu ?

Hocam bir sorum daha olacak hata yapmak istemiyorum da. Son adıma geldim ödeme hakkında bir şey. Türk Lirası'mı seçmeliyim yoksa ürünü satın aldığım cinsten USD mi? Bir fark olur mu ?
Acaba ürünü alabildiniz mi? İlerleyen zamanlarda bende almayı düşünüyorum. Kargo ücreti verdiniz mi? Toplam kaç USD'ye mal oldu?

Ürünü satın aldım. Tabi uzun zaman önce aldığım için şu an TL cinsinde hatırlamıyorum. Her şey dahil 54.50$ dolara satın almışım öyle yazıyor faturavari yanında verilen kağıtta. :)
Üründen memnuniyetimi soracak olursan, şöyle anlatayım. Belirleyici etmen her zaman kullandığın cihaz oluyor. Ben henüz sınırlarını zorlayamadım ürünün. Bilgisayarımda kullandığımda farklı ses alıyorum. Telefonumda kullandığımda farklı ses alıyorum. En ufak bir ses bozulması, çatallanması yaşamadım. Kuruşu kuruşuna fiyatını hak ediyor. Ses yalıtımından da memnun kaldım zaten kulak içi ürünlerde genellikle yalıtım konusunda pek sorun çıkmıyor. Tek eksisi benim gözümde. Ses açma kapama tuşu yok kulaklık kablosunda. Sadece mute tuşu var. Bu da telefon ile uyumlu çalışıyor. Çift basınca şarkıyı geçiyor. Tek basınca durduruyor ve başlatıyor.

İyi günler, satıcılar tarafından satılan ürünlerin 30$ gibi düşük fiyatlarda olması normal mi ?
Hammerhead Pro alırken satıcıları tercih edersem sorun yaşar mıyım ? @Raydric @Mustafa35

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı