Amazondan Razer klavye almak

west coast carry

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba amazondan $70 a razer blackwidow tournament almak istiyorum.
Daha önce hiç yurtdışından alışveriş yapmadım, gümrük vergisi 75 euroydu sanırsam. Acaba gümrükte veya teslimatta gecikme olur mu , kaç güne gelir , bu işin riskleri nelerdir ? Bilen birileri yardımcı olursa çok memnun kalacağm.

Son düzenleyen: Moderatör:
70$'dan alıyorsan gümrükte sıkıntı çıkmaz, teslimatta gecikme olmaz. Zaten standart kargo ile alacaksan en fazla 15 güne kadar geliyor ki genelde 10-12 günü buluyor ortalama. Ayrıca riski falanda yok.

Merak ettiğim şey klavye ingilizce mi olacak?

Evet Eng klavye olacak. Şuan bende kullanıyorum çok alışılmayacak bir durum yok elime aldığım gibi alıştım. Windows üzerinden dil ayarını TR yapıp eğer TR klavye tuşlarının yerine aşina isen zaten kolayca alışabiliyorsun.

Fiyatlar $70 den yükselmiş sanırım. Biraz beklemem gerekiyor. Ayrıca tournament stealth ın fiyatının düşmesini bekleyeceğim, razer deathadder chroma da $60 var hangisini ilk alsam karar veremedim Fakat içimde kuşku var kargoyla ilgili bi sürü ayrıntı falan filan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayrıntı falan yok. Siparişi veriyorsun, eğer ilk siparişin ise I-Parcel sana 2-3 gün içinde T.C. numaranı vermen için mail yolluyor. O mail üzerinden T.C. numaranı yazıp beklemeye başlıyorsun.

Bu klavyenin ozelligine be kardes ben anlayamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…