Daha fazla  
Arkadaşlar hepinize hayırlı akşamlar. İlk konum olacak herhangi bir hatam vs. varsa affola. Konu başlığında da yazdığı gibi Razer Kraken sipariş vereceğim, forumda da zaten konuyla ilgili bir çok yazı var hepsini okudum ve sizin de yardım etmenizi istiyorum. Link koymak yasak mı bilmiyorum onun için kusura bakmayın. Bu linkteki ürünü yarn alıcam; Amazon.com: Razer Kraken Mobile Analog Music & Gaming Headset-Neon Blue: Computers & Accessories
Sold by amazon.com yazanların orjinal olduğunu duydum bir de bu kargoların fiyatlarının hepsinin birbirinden farkı var. En alttaki 3. seçenek hızlı kargo, 1 ve 2 arasındaki fark nedir? Bunu söyler misiniz 1 aralarından en ucuzu ve Türkiyeye gönderim yapan bir seçenek mi ve bilgisi olan birisi söylerse çok mutlu olurum. Kargo geldiğinde ben evde yoksam hangi kargo şirketinden temin edeceğim?
Cevaplarsanız çok teşekkür ederim.

aldın mı kardeş. bu USB, Chroma, Pro diye uzantıları var. Bunda Mobile Analog & Gaming yazıyor acaba ne kadar farkediyor kafama takıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…