DotA Hectopat Katılım 6 Haziran 2015 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2016 #11 Mehmet Emre BOŞÇA dedi: USD'n olmasına gerek yok. Sen USD çevir öyle ödeme yap. Banka onu Türk Lirası'na çevirip alıyor. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ediyorum, şimdi alıyorum umarım memnun kalırım. Herkese teşekkürler.
Mehmet Emre BOŞÇA dedi: USD'n olmasına gerek yok. Sen USD çevir öyle ödeme yap. Banka onu Türk Lirası'na çevirip alıyor. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ediyorum, şimdi alıyorum umarım memnun kalırım. Herkese teşekkürler.
Mehmet Emre BOŞÇA Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 1.081 Makaleler 17 Çözümler 1 Yer İskenderun / Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2016 #12 Incheon dedi: Merhaba kardeşim. Ben amazon dan toplu sistem getirmeye kalksam mesela 2000 dolarlik sistemi ne kadar'a getirtebilirsiniz? Genişletmek için tıkla... Merhabalar. Bu şekilde birşey söyleyemem. Ancak ürün listesi verirseniz o zaman net söyleyebilirim. Çünkü indirimler üründen ürüne değişiyor.
Incheon dedi: Merhaba kardeşim. Ben amazon dan toplu sistem getirmeye kalksam mesela 2000 dolarlik sistemi ne kadar'a getirtebilirsiniz? Genişletmek için tıkla... Merhabalar. Bu şekilde birşey söyleyemem. Ancak ürün listesi verirseniz o zaman net söyleyebilirim. Çünkü indirimler üründen ürüne değişiyor.