Amazon'dan RTX 2060 Alınır mı?

görkemsp

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar Amazon'da 2.800 RTX 2060 satılıyor. Amazon'da tarafında. Burada 3.400 cok pahalı satılıyor ve Gigabyte aynı fiyat burada 3bin TL başlıyor, 600 lira fark var. Amazon'da yorumlara baktım millet beğenmiş neden bu kadar pahalı burada? TM garanti de 600 TL garanti mi olur? Sizce Amazon'dan almalı mıyım? Amazon tarafından satılıp kargonalıp garantili. ASUS Türkiye fiyatı ile Amazon fiyatı aynı sadece 150 200 lira fark var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamamda dostum arada 600 lira var diyorsunda ordan buraya gelirken gümrük+kargo 1,2 şey demişken zaten fiyatı artıyor arada 100-200 lira fark kalır yetmedi gümrüke takılma sıkıntısı olur olmadıda oldu paran uçar anlamazsın.Bunların sonucunda zamandan ve riskten dolayı 200 lira fazla verir ülkenden alırsın.
İyi forumlar.

Kardeşim hepsi gümrük vergi dahil 600tl fark he dediğin gibi olsa. Haklısın

X dolar ürünün kendisi +%20 gümrük vergisi 115 dolar da kargo ücreti var.
Kimse senin hayrına ordan buraya basit paraya yollamıyor daha önce alışveriş etmediysen amazondan fikrin yoksa fikrin varmış şeklinde yönelmiceksin.
Sonra yarın öbür gün dert yanıyorsunuz burda forumda.

Kardeşim diyorum hepsi icinde git bak amazondan amerikadan. Amazon.com. Normalde 389dolar ama gümrük vs derken 486 dolar.Amazon tarafından satılıyor ve amazon garantili.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…