Amazon'dan RTX 2070 alınır mı?

peeq

Kilopat
Arkadaşlar Amazon.com üzerinden şu görmüş olduğunuz ürünü satın almak istiyorum: https://www.amazon.com/GIGABYTE-8G-...=UTF8&qid=1541514989&sr=1-3&keywords=RTX+2070

Sizce Türkiye'den mi almak daha mantıklı yoksa bu web sitesinden mi? Vergi dahil 3.600 TL civarında bir ücreti var. Bildiğiniz gibi 1 ay içerisinde vergi ücretini geri veriyorlar yani kart bana 2.900 TL civarına mal olacak. Değerli yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunun Kargo Ücreti Var... Pasaport Kaydı Var... Gümrük Vergisi Var... %18 Kdv'si Var...Kesinlikle Türkiye'den almalısınız...

Kargo ücreti ve gümrük vergisi ücreti bunun gibi bir ürün için çok can yakabilir. Türkiye'den almanız daha mantıklı.

Amazon'a ödenen vergiler 30 gün içerisinde geri ödeniyor diye biliyorum ama ? Yani vergi olarak vereceğim 700 TL geri yatacak hesabıma yanlış bilmiyorsam.

Amazon'a ödenen vergiler 30 gün içerisinde geri ödeniyor diye biliyorum ama ? Yani vergi olarak vereceğim 700 TL geri yatacak hesabıma yanlış bilmiyorsam.
Kısmen olabiliyor. Mesela ben her şey dahil 1100₺’ye anakart aldım, 2 ay sonra 35$ vergi ödememe rağmen 37$ iade edildi. O zamanın kuruyla yaklaşık 150₺ kârım oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…