Açıkçası RTX 3060 yazınca hiçbir sonuç bulamadım ama al-sat işi biraz riskli. Mining dışında alacaklar genelde hazır sistem bekliyorlar. Yarın bir gün BIOS ile ETH madenciliğini çözerler ise mantıklı olabilir.
Konuyu görüp aldım bir tane. 5700 liraya geldi. Çok kar yapma amacım yok maksat heyecan olsun elimize bir kart değsin. Geldikten sonra isteyen olursa aldığım fiyata yakın verebilirim. Gelene kadar piyasa çökmez umarım.
Biraz önce buldum japon markası RTX 3060 fakat 6400TL'ye denk geliyordu vergi alınmazsa tabi gümrükte. Bence yine de değmez sonuçta 329 dolar olan bir ürün beklenmesi gerekiyor. Özellikle mining yapacak varsa kesinlikle almasın.
Buy ZOTAC GAMING GeForce RTX 3060 Twin Edge 12GB GDDR6 192-bit 15 Gbps PCIE 4.0 Gaming Graphics Card, IceStorm 2.0 Cooling, Active Fan Control, FREEZE Fan Stop, ZT-A30600E-10M with fast shipping and top-rated customer service. Once you know, you Newegg!
@246941 hocam bir arkadaşımın sistemi yok ve sırf ekran kartı yüzünden kaç aydır bekliyor. Cidden Japonya üstünden bu kadar uyguna getirtmek mümkün mü? Siteye girdiğimde Türkiye'ye siparişin olmadığı yazıyor. Eğer bilginiz varsa bilgilendirebilir misiniz? Teşekkürler.
Konuyu görüp aldım bir tane. 5700 liraya geldi. Çok kar yapma amacım yok maksat heyecan olsun elimize bir kart değsin. Geldikten sonra isteyen olursa aldığım fiyata yakın verebilirim. Gelene kadar piyasa çökmez umarım