Amazon'dan RX 570 Almak

200Tl (bütçe yetmiyor) farkla garantisiz kullanır mısınız ?

• Kullanırım

Oy: 8 57,1%
  • Kullanmam

Oy: 6 42,9%

• Oy verenlerin toplamı
    14

4bdulkadir

Megapat
Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Memur
Amazon buradan RX 570 almak mantıklı geldi Türkiye'ye göre 200 TL daha ucuz fakat garanti durumu nedir? Türkiye'de sorun oluştuğunda garantiye gönderebilecek miyim? Bu konuda biraz sıkıntı yaşadım aydınlatırsanız sevinirim

Gümrük bedeli olması lazım. Ek ücret olacaktır. Eğer bedel çok fazla değilse daha ucuza geliyor. Daha Bilgili arkadaşlar bizi aydınlatırsa sevinirim. Benimde ilgimi çekti.

700Tl fakat Türkiye'de ki mudailleri 910Tl den başlıyor. Ödeme kısmına geçince doları 5.6 kurundan hesapladığı için 750Tl çıktı. Bütçem 900Tl'ye çıkmaya pek müsade etmediği için farklı alternatiflere yöneliyorum.

Gümrük ürünlerinde ne kadar vergi alınıyor? Ve kargo ücreti ne kadar?

Ödeme kısmından TRY seçmeyin, USD seçin. Amazon kendi dolar kurunu yüksekten alıyor.

200 TL bulmam biraz zor açıkcası sence değer mi ? Garanti olmayacak büyük ihtimalle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence değmez, satıcı direk Amazon olsa garanti hiç sıkıntı olmazdı fakat değil. 200 TL biriktirin HB'den alın.

Lakin bu ekran kartında tek port var. DVI-D portu var. Açıklamada "Output: 1 x DVI-D" olarak yazılmış. Türkiye'de satılanlarda 2 DP, 2 HDMI ve 1 adet DVI-D mevcut.
@Sertac11, hocam üstte yazmışsınız ama, ben yazdığınızı göremedim, aynı konudan bahsetmişim. Kusuruma bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…