heaveNNN Megapat Katılım 27 Haziran 2017 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2017 #11 Ne kadar bekletirlerki acaba şöyle bi 2-3 haftada geleceğini bilsem hemen alıcam
baahtsizbedevi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2017 Mesajlar 1.321 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2017 #12 heaveNNN dedi: Ne kadar bekletirlerki acaba şöyle bi 2-3 haftada geleceğini bilsem hemen alıcam Genişletmek için tıkla... Valla ben 4 hafta oldu daha bir şey yok bekliyorum İptal olacak gibi.
heaveNNN dedi: Ne kadar bekletirlerki acaba şöyle bi 2-3 haftada geleceğini bilsem hemen alıcam Genişletmek için tıkla... Valla ben 4 hafta oldu daha bir şey yok bekliyorum İptal olacak gibi.
Ulasball Kilopat Katılım 19 Mayıs 2017 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Kadın 2 Temmuz 2017 #13 baahtsizbedevi dedi: Valla ben 4 hafta oldu daha bir şey yok bekliyorum İptal olacak gibi. Genişletmek için tıkla... Hala bekliyor musnuz ? Kart geldi mi ? Bende amazondan rx 580 almayı düşünüyürom yardımcı olursanız sevinirim .
baahtsizbedevi dedi: Valla ben 4 hafta oldu daha bir şey yok bekliyorum İptal olacak gibi. Genişletmek için tıkla... Hala bekliyor musnuz ? Kart geldi mi ? Bende amazondan rx 580 almayı düşünüyürom yardımcı olursanız sevinirim .
baahtsizbedevi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2017 Mesajlar 1.321 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2017 #14 Ulasball dedi: Hala bekliyor musnuz ? Kart geldi mi ? Bende amazondan rx 580 almayı düşünüyürom yardımcı olursanız sevinirim . Genişletmek için tıkla... Evet bekliyoruz. Gelmedi. Yukarı da söylediğim gibi iptal olacak.
Ulasball dedi: Hala bekliyor musnuz ? Kart geldi mi ? Bende amazondan rx 580 almayı düşünüyürom yardımcı olursanız sevinirim . Genişletmek için tıkla... Evet bekliyoruz. Gelmedi. Yukarı da söylediğim gibi iptal olacak.
Bigunsafe Hectopat Katılım 24 Haziran 2017 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2017 #15 Çok sıkıntılı bir zaman gerçekten. İşlemciyi Ryzen yaptık mecbur ekran kartı da gerekiyor idareten HD 3850 taktık o da arada mavi ekran veriyor 9 yıllık kart sonuçta. Ne olacak hiç bilmiyorum
Çok sıkıntılı bir zaman gerçekten. İşlemciyi Ryzen yaptık mecbur ekran kartı da gerekiyor idareten HD 3850 taktık o da arada mavi ekran veriyor 9 yıllık kart sonuçta. Ne olacak hiç bilmiyorum