Amazon'dan Saat Almak

• Konuyu başlatan Wii
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 6.707

Wii

Decapat
Merhaba arkadaşlar Amazon'dan az önce bir ürün aldım ama burada okuduğum kadarı ile sağda "shiping import fees"yazmıyordu 40 dolarda nakliye ve taşıma ücreti yazıyor. "Shipping & Handling"onu da kesti 141 dolar +40 dolar şimdi bu ürün bana gelecek mi fatura gönderim adresi Turkiye yazıyor? Adama çeviri ile mesaj yazdım bana şöyle bir cevap yazdı kusura bakmayın biraz uzun oldu
Good Afternoon,
As stated in our Terms of Sale orders shipped to addresses outside the United States will be subject to duty and taxes imposed by the receiver’s home government. These charges are collected by the carrier upon delivery.
I can only apologize for any misunderstanding.

Lütfen yardım edin 1063 TL ödedik gümbürtüye gitmesin üstadlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Vergisi ve kargosunu ödemişsin zaten. Bir sorun görünmüyor. Adamın sana yazdığı cevap da "yanlış anlamayın sizin ülkenizin vergisi ve kargosu için kesilen ücrettir" gibi bir cevap yazmış sana kısaca. Galiba senin vergiye itiraz ettiğini falan düşünmüşler.
Vergisi ve kargosunu ödemişsin zaten. Bir sorun görünmüyor. Adamın sana yazdığı cevap da "yanlış anlamayın sizin ülkenizin vergisi ve kargosu için kesilen ücrettir" gibi bir cevap yazmış sana kısaca. Galiba senin vergiye itiraz ettiğini falan düşünmüşler.

Çözüm
Hay ALLAH senden razı olsun içime biraz su serptin benim kafama takılan bazı ürünlerde sağda Türkiye'ye gönderim bu kadar diye yazıyor da ama benim aldığım üründe öyle bir şey yoktu zaten gönderim olmazsa herhalde Türkiye'ye gönderilmiyor diye yazıyor değil mi üstad?

Aynen. Eğer Türkiye'ye gönderilmiyorsa kırmızı ile yazıyorlar bunu ilanda. Sen eğer kargo ve vergi ödediysen, yani "shipping ve fee/tax" gibi ibareli yerleri de ödediysen kapına kadar sorunsuz gelir, güzel günlerde kullanırsın merak etme:)

Bu arada en güzel teşekkür mesajları beğenmektir unutmayın sosyalde;)
Bu arada ek olarak mümkün olduğunca satıcıyı Amazon olan ürünleri seçin ki vergilendirme işleri daha kolay olsun. Uğraşmayın yani.

Aynen. Eğer Türkiye'ye gönderilmiyorsa kırmızı ile yazıyorlar bunu ilanda. Sen eğer kargo ve vergi ödediysen, yani "shipping ve fee/tax" gibi ibareli yerleri de ödediysen kapına kadar sorunsuz gelir, güzel günlerde kullanırsın merak etme:)

Bu arada en güzel teşekkür mesajları beğenmektir unutmayın sosyalde;)
Bu arada ek olarak mümkün olduğunca satıcıyı Amazon olan ürünleri seçin ki vergilendirme işleri daha kolay olsun. Uğraşmayın yani.
Bende ordan alacaktım ama 65 dolar fark vardı ondan caydım bu satıcının değerlendirmeside %98 idi üstad resime bakarsan tam anlaşılır...
371353

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı