Ürünü ilk aldığımda sadece MacBook Pro ve iPad Pro cihazlarım vardı. 5-6 ay kadar MacBook sadece Type-C ile kapağı kapalı takılı kullandım çıkarmadım bile bir problem yaşamadım çok memnundum. Aynı zamanda MacBook'da yeterli port olmadığı için mouse ve klavyem monitörün USB portlarına bağlıydı bu da benim için çok büyük kolaylık oldu.
Smart özelliklerine gelince arada Airplay'ı kullandım sadece onu da maksimum 10 kere kullanmışımdır bir sıkıntı yaşamadım. Smart TV cihaz aynı zamanda yeni taşındım evimde TV yok henüz misafirlerim gelince söküyorum salona götürüyorum, müzik açıyorum, Netflix, S Sport yüklü maç dizi izliyoruz. Bu açıdan inanılmaz memnunum cihazdan iyi ki bunu almışım diyorum ( O dönem birkaç 4K LG monitör de masadaydı benim için).
250 nit benim de kafamı kurcaladı almadan önce. 350 olsa çok daha iyi olurdu ama çok aydınlık ortamda çalışmıyorum büyük bir sorun yaşatmadı bana henüz. IPS monitör kullanıyorum yan ekran olarak parlaklık ve renk açısından farklar bariz onu söyleyebilirim.
Ayağından pek memnun değilim cihazın büyük problem mi değil fakat ergo bir ürün almayı düşünüyorum. Gerekli ayarlar yapıldığında oyunlarda, filmlerde çok daha güzel gözüküyor. Bazı eski oyunları 4K oynuyorum keyif alıyorum açıkçası. Ekran büyüklüğü ilk başta bana fazla gelmişti, o zamanlar oyun oynamıyordum sadece MacBook ile iş için kullanıyordum. Şimdi kasa da bağlı fakat çalışırken geniş ekrana o kadar alıştım ki yan ekran da aldım üstüne. Bir tane daha almayı düşünüyorum hatta
. Oyun konusuna gelince ekran genişliği hikayeleri oyunlarda çok keyifli fakat LoL oynuyorum arada mesela çok büyük geliyor ekran keşke 24" olsa diyorum, CS:GO için de öyle çözünürlük düşük oynuyorum ben o tarz oyunlarda bana biraz büyük geliyor ekran.
Eksi olarak yüksek hertz ekranlara alıştıysanız problem yaratıyor. Benim bir arkadaşım da benimle aldı, 240 hz ekran kullanıyordu memnun olmasına rağmen geri yolladı. IPS kalitesi yok panelde dediğim gibi.
Genel olarak baktığım da son dönemde harcadığım paradan en çok memnun kaldığım ürünüm kendisi. Bana çok hitap ediyor, bir tasarımcı beğenmez belki ya da çok ağır oyuncular. Ama normal kullanımda büyük ekran yüksek çözünürlük, Type-C, Smart özellikleri biçilmiş kaftan oldu benim kullanım amacımda.