Amazon'dan sipariş edilen ürün ucuzlarsa aradaki fiyat farkı talep edilebilir mi?

Makaleler
9
Yer
Detroit
Amazon'da geçen hafta 370 TL'ye aldığım bir ürün şimdi 270 TL'ye düşmüş. Amazon'la iletişime geçersem bu farkı iade eder mi? Aldığım ürün Amazon satıcılı, yurt içi sipariş. Normalde böyle bir şey yoktur diye zannediyorum ama Amazon belli olmaz diye buraya bir sorayım dedim.

Amazon'da geçen hafta 370 TL'ye aldığım bir ürün şimdi 270 TL'ye düşmüş. Amazon'la iletişime geçersem bu farkı iade eder mi? Aldığım ürün Amazon satıcılı, yurt içi sipariş. Normalde böyle bir şey yoktur diye zannediyorum ama Amazon belli olmaz diye buraya bir sorayım dedim.

Şansınızı deneyin, müşteri hizmetleriyle görüşün.

Daha önce Amazon'dan kitap aldığımda fiyatı düştüğü için bana otomatik olarak iade yapmıştı ama yaptığı miktar 5-10 TL cüzi miktarlardı. Ama arkadaşın dediği gibi iade edilebilen bir ürünse iade edip tekrar alabilirsiniz.

Bu kadarda iyi niyeti sömürmeyin be hocam. Zaten indirim olunca 10-20 lira genelde bakiye olarak yüklüyorlar.
Tabii ki iyi niyeti sömürmek istemem hocam. Ama son aylarda Amazon'da satıcı olmak için bizi öyle sömürdüler ki. İlk kayıtta 40 dolar çekip iade etmediler hiçbir özelliğini kullanmamıza rağmen (bize kayıttan sonra hemen o parayı iade edeceğiz, bu para sadece doğrulama için olduğunu söylediler). Kayıt olduktan sonra dediler ki yurtdışında banka hesabınız olacak satışa başlayabilmeniz için. Onu da tamamladık, individual plan üyesiyiz diye ürünlerimizde sepete ekle tuşu çıkmıyor şu üründeki gibi:

Sorduğumda ürün sayfasında sepete ekle tuşunun çıkması için aylık 40 dolar üyelik ücreti vermeniz gerekiyor dediler. Birkaç ay uğraşın ardından illallah edip satış yapmadan Amazon satıcı hesabımızı kapattık. Çiçeksepeti, Trendyol ve Hepsiburada'da da satış yapıyoruz ama satıcıyı Amazon kadar uğraştıran bir platform görmedik. Her ne kadar Amazon müşteri dostu bir e-ticaret şirketi olsa da.

Kusura bakmayın hocam içimi boşalttım. Durum böyle ne yazık ki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı