3 384710 Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 1.092 Çözümler 7 30 Eylül 2023 #11 Bu şirket tescilli sakat bir şirket hala AGT kurye konuları görüyoruz. Ülkedeki bütün bankalar, ön ödemeli kartlar ve Amazon firması bu kurye şirketi ile çalışıyor bu da çok ilginç bir durum, edebildiğiniz her yere şikayet edin bu firmayı.
Bu şirket tescilli sakat bir şirket hala AGT kurye konuları görüyoruz. Ülkedeki bütün bankalar, ön ödemeli kartlar ve Amazon firması bu kurye şirketi ile çalışıyor bu da çok ilginç bir durum, edebildiğiniz her yere şikayet edin bu firmayı.
Sentron Centipat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 911 Makaleler 1 30 Eylül 2023 #12 akınemre dedi: Amazon bugün siparişimi teslim edeceğini söyledi ancak görseldeki gibi teslim edilemedi yazıyor nedeni ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Kapıya gelmişken siz evde yoksanız geri almış olabilirler. 3 4 kere denedikten sonra ürünü geri ithal edildiği yere yolluyorlar diye biliyorum.
akınemre dedi: Amazon bugün siparişimi teslim edeceğini söyledi ancak görseldeki gibi teslim edilemedi yazıyor nedeni ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Kapıya gelmişken siz evde yoksanız geri almış olabilirler. 3 4 kere denedikten sonra ürünü geri ithal edildiği yere yolluyorlar diye biliyorum.
akınemre Decapat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 331 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #13 Sentron dedi: Kapıya gelmişken siz evde yoksanız geri almış olabilirler. 3 4 kere denedikten sonra ürünü geri ithal edildiği yere yolluyorlar diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Evdeydim kartalda yaşıyorum mapten takip ettim ne yapıyor diye kartala girmedi bile geldik yoktunuz dedi.
Sentron dedi: Kapıya gelmişken siz evde yoksanız geri almış olabilirler. 3 4 kere denedikten sonra ürünü geri ithal edildiği yere yolluyorlar diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Evdeydim kartalda yaşıyorum mapten takip ettim ne yapıyor diye kartala girmedi bile geldik yoktunuz dedi.
Sentron Centipat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 911 Makaleler 1 1 Ekim 2023 #14 akınemre dedi: Evdeydim kartalda yaşıyorum mapten takip ettim ne yapıyor diye kartala girmedi bile geldik yoktunuz dedi. Genişletmek için tıkla... Kuryeyi şikayet et ve almaya çalış. Sıkıntılı bir kurye olabilir.
akınemre dedi: Evdeydim kartalda yaşıyorum mapten takip ettim ne yapıyor diye kartala girmedi bile geldik yoktunuz dedi. Genişletmek için tıkla... Kuryeyi şikayet et ve almaya çalış. Sıkıntılı bir kurye olabilir.