Amazondan sistem toplamak

Zerpnos

Hectopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi Amazondan Ekipman aldığım oldu. Sorunsuz da kullanıyorum fakat sistem konusunda biraz kararsızım açıkcası. Türkiyeden kazık yiyerek mi almalıyım yoksa Amazondan uygun fiyatla sistem mi almalıyım, hangisi sizce? Amazondan sistem alınır mı?

Vergisiydi, garantisiydi derken Türkiye' deki fiyatlarla aynı olur.

@Zerpnos bence dostum her türlü Amazon'dan almalısın. Ebay yada newegg'i de tercih edebilirsin. Eğer param var diyosan Türkiye'den al ama sınırlı isen yurtdışını tercih et. 75 dolar üstü vergi alıyorlar. Türkiye'dekiler Amazon'dakiler 2-3 katı. Bende yakın zamanda yurtdışı alışverişi yapacağım zaten.

Kararsızım hala 4000 liralık sistemi de 3200 liraya düşürünce insan bi şey oluyor açıkcası

@Zerpnos bütçen güzel, git Vatan'dan al ne alıyorsan dostum bence. Amazon.com'dan getirirsen, 20 gün bile sürebilir ve seni biraz uğraştırırlar açıkcası. Hızlı gelmesini istersen eksta ücret ödersin. Benim tavsiyem Vatan'dan al ne alıyorsan.

Hocam her şekilde Amazon'dan alın. Amazondan alırsanız bir sıkıntınız olmaz fakat Ebay'de çıkabilir. Süre sıkıntı olur ama aradaki 800 Tl farka değer. Eğer hemen almanız gerekmiyorsa Amazon veya Newegg'den alın.

Amazon her zaman daha iyi. Newegg Türkiye'ye ürün getirmiyor. Ondan dolayı Amazon'dan alışveriş yapabilirsiniz. Bide bakın Global garantili olan ürünler alın.

Sistemi amazondan al, newegg Türkiye'ye yollamıyor zaten. Bu arada ekran kartı gibi bileşenleri EVGA almaya dikkat edinki global garantiniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…