Y yrnflame Kilopat Katılım 31 Ağustos 2019 Mesajlar 72 31 Ağustos 2019 #1 Selam Amazon'dan 546 dolarlık sistem topladım. Bu fiyatın içine vergiler dahil mi? Yoksa kargo geldiğinde vergileri kapıda mı ödeyeceğiz? PSU ve kasayı Türkiye'den alacağım. Bu sistem ya da daha iyisi Türkiye'de daha ucuza toplanabilir mi? Sistem: Amazon Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ağustos 2019
Selam Amazon'dan 546 dolarlık sistem topladım. Bu fiyatın içine vergiler dahil mi? Yoksa kargo geldiğinde vergileri kapıda mı ödeyeceğiz? PSU ve kasayı Türkiye'den alacağım. Bu sistem ya da daha iyisi Türkiye'de daha ucuza toplanabilir mi? Sistem: Amazon
KaptaniDerya Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 1.200 Makaleler 4 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2019 #2 Topladığın sistemi ekran alıntısı olarak atarsan daha iyi olur linkte göremedim. Ayrıca newegg sitesine de göz atmanı tavsiye ederim.
Topladığın sistemi ekran alıntısı olarak atarsan daha iyi olur linkte göremedim. Ayrıca newegg sitesine de göz atmanı tavsiye ederim.