Amazon'dan sistem toplanır mı?

• Konuyu başlatan lawli260
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 843
L

lawli260

Ziyaretçi
Türkiye'ye göre çok daha ucuz oluyor. Ayrıca Türkiye'de olmayan (NZXT H440) ürünlerde var. Amazon'dan sistem toplanır mı? 1300 dolara sistem toplamayı düşünüyorum. Elimde SSD ve HDD var.

Vergi ekleyince çok bir fark etmez gibi geliyor. Ayrıca NZXT S340'ın gönderimi mevcut. S340'da çok hoş. H440 gönderimi olmuyordu. En son gördüğüm öyleydi.

Türkiyeye girişte vergisini veriyorsun diye biliyorum ama emin değilim. Bu konuda tamamen acemi olarak birde aklıma takılan konu voltaj olayı. Hani oradan gelen cihazlar bazen 110V bazen 230v oluyor. Biz 220v kullanıyoruz bu bir sorun oluştururmu bilemiyorum. Belki PSU tek dikkat etmen gereken şey olabilir. Bunları dediğim gibi emin olmayarak yazıyorum.

S340 modeli 69 dolar vergi kesmiyor sınırın altında kaldığı için ancak 56 dolar kargo ücreti mevcut. Amazon hesabı açıp shipping kısmında adresini seçersen kargo ücreti ve vergi miktarı yazıyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı