Amazon'dan sistem toplanmalı mı?

rigel2901

Hectopat
Arkadaşlar merhaba,

Aslında bu konu hakkında başka konular da var, fakat benim sorum biraz farklı.
Sistem toplamak istiyorum, bazı parçalar Amazon'da fiyat açısından daha uygun durumda. Bu parçalar da bir sorun çıkarsa, iade ya da değişim yapmadan önce kiminle muhatap olacağım? Mesela Sinerji'den alırsam, direk Sinerji'yi arayıp sorunum hakkında bilgi alabilirim, fakat Amazon'dan alırsam kiminle parçanın sorunu hakkında konuşabileceğim?

Ben de bir takim kisisel sebeplerden dolayi Amazon'dan sistem topladim gecen. Amazon urunun sorunsuz olmasi konusunda oldukca titiz davraniyor, en azindan bizim burada oyle. Telefonunuza Amazon'un uygulamasini yukleyip oradan kullanin, daha basit olur. Urun kusurlu cikarsa satin alma gecmisine gidip urunu bulun ve iadesini isteyin. Beceremezseniz Amazon Turkiye'nin teknik destek hattini internetten bulup telefon edin, siparis ettiginiz urunu hesabiniz uzerinden teyit edecekler ve islemi baslatacaklar. Ama eger yanlis hatirlamiyorsam geri iade icin taninan sure ya bir kac hafta ya da bir ay gibi bir seydi, tam hatirlamiyorum. Bana tum parcalar mukemmel bir sekilde geldi, kutusunda cizik dahi yoktu. Eger almak istediginiz parcadan "son x tane kaldi" gibi bir sey yaziliysa onlari almayin derim. Genelde o son kalanlar deponun en dibinde neredeyse ezilmis urunler oluyor. Kutulari yamulmus oluyor ve urunun ne kadar kusursuz olacagi da supheli.

Çok teşekkür ederim.
Benim kafama takılan konu, üründe bir değişim ve ya iade gereksinimi ortya çıkarsa, bu işlem sırasında beni kiminle irtibata sokacakları. Yani Amazon bünyesinde PC donanımı konusunda çalışan bir teknik servis ekibimi var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…