Amazon'dan söylediğim ürünler tek kutu ile mi gelir?

Çalıkuşu al al diye çok ısrar etti ama 98TL veresim gelmedi hem de şuan uzun kitap okuyasım yok yeni 2 tane uzun kitap bitirdim .
Çalıkuşu ve Acımak. İkisini de tavsiye ederim, inanır mısın Çalıkuşu şu an okuduğum Harry Potter'dan daha akıcıydı

Çalıkuşu ve Acımak. İkisini de tavsiye ederim, inanır mısın Çalıkuşu şu an okuduğum Harry Potter'dan daha akıcıydı
Harry Potter ortalarına doğru çok iyi oluyor sabredin . Çalıkuşu çok istiyordum ama 98TL tek kitaba vermek istemedim şuan da.

Harry Potter ortalarına doğru çok iyi oluyor sabredin . Çalıkuşu çok istiyordum ama 98TL tek kitaba vermek istemedim şuan da.
Daha ucuza bulunur elbet bir yerlerden. Harry Potter serisinde 1 günde 1 kitap bitiriyordum şu anda Ateş Kadehi'nde biraz sıkıldım ama diğer kitapları da sipariş ettiğim için bunu da hızlıca okumam gerek

Daha ucuza bulunur elbet bir yerlerden. Harry Potter serisinde 1 günde 1 kitap bitiriyordum şu anda Ateş Kadehi'nde biraz sıkıldım ama diğer kitapları da sipariş ettiğim için bunu da hızlıca okumam gerek
Harry Potter hiç bir zaman favorim olmadı ama kötü kitap değildir . Hobbit okumadıysanız kesinlikle öneririm.

Harry Potter hiç bir zaman favorim olmadı ama kötü kitap değildir . Hobbit okumadıysanız kesinlikle öneririm.
Tolkien Evreni de ilgimi çekiyor, sıralamada Hobbit'in öncesindeki 3 kitabı da satın aldım ama küçük çocuk Harry yüzünden bir türlü başlama zamanı bulamadım, bu seriyi bitirdikten sonra direkt olarak Tolkien Evreni'ne başlayacağım

İlk Hobbit sonra Yüzüklerin Efendisi okuyun aman ha . Çünkü Hobbit Yüzüklerin Efendisi'nden önceki olayları anlatıyor ve bence çok iyi .

İlk Hobbit sonra Yüzüklerin Efendisi okuyun aman ha . Çünkü Hobbit Yüzüklerin Efendisi'nden önceki olayları anlatıyor ve bence çok iyi .
Kronolojik sıralamaya göre kitapları satın aldım, Hobbit'ten sonra direkt Yüzüklerin Efendisi geliyor şu anlık en başta Ea'nın oluşumunu falan anlatıyor.

Konuyu şu şekilde takip ediyorum. Bu yıl sadece 4 kitap okudum.

Dosya Ekleri

• A2GCBCdCQAE2Lsb.jpg
    23,7 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…