B bekirkrgl5038 Hectopat Katılım 8 Şubat 2017 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2017 #1 Şimdi bende yabancı kart oldugu için Türkiye'de bir türlü alamadım. Amazon'da alacağım fakat kod nasıl elime geçecek veya Türkiye'ye kargomu yollayacaklar? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ağustos 2017
Şimdi bende yabancı kart oldugu için Türkiye'de bir türlü alamadım. Amazon'da alacağım fakat kod nasıl elime geçecek veya Türkiye'ye kargomu yollayacaklar?
KARTAL Megapat Katılım 21 Şubat 2014 Mesajlar 306 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2017 #2 Kutulu alırsanız yollarlar ya da PC Code şeklinde alırsanız key gelir, alırken bölge kilidi olmamasına dikkat edin.
Kutulu alırsanız yollarlar ya da PC Code şeklinde alırsanız key gelir, alırken bölge kilidi olmamasına dikkat edin.
B bekirkrgl5038 Hectopat Katılım 8 Şubat 2017 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2017 #3 nasıl yani yani ben ödemeyi yaptıktan sonra bana mail ile vs atamazlarmı
KARTAL Megapat Katılım 21 Şubat 2014 Mesajlar 306 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2017 #4 Hayır kutulu alırsanız kargo ile gönderiyorlar, kod alırsanız galiba mail yoluyla geliyor.