lianyu35 Hectopat Katılım 7 Haziran 2017 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2020 #1 SteelSeries QCK mousepad almak istiyorum öncelikle bunu söyleyeyim. Orta boy. N11 Gittigidiyor tarzı sitelerde 90-100 TL arası Amazon'da 69 TL'ye buldum linkini bırakacağım. Orijinal ürün müdür? Orta boyu oyuncular için ideal midir? Not: Mouse Logitech G102. SteelSeries Qck Medium Gaming Mousepad - Maksimum Kontrol Sağlar - Oyun Sensörleri İçin Optimize Edilmiştir : Amazon.com.tr: Bilgisayar SteelSeries Qck Medium Gaming Mousepad - Maksimum Kontrol Sağlar - Oyun Sensörleri İçin Optimize Edilmiştir : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr
SteelSeries QCK mousepad almak istiyorum öncelikle bunu söyleyeyim. Orta boy. N11 Gittigidiyor tarzı sitelerde 90-100 TL arası Amazon'da 69 TL'ye buldum linkini bırakacağım. Orijinal ürün müdür? Orta boyu oyuncular için ideal midir? Not: Mouse Logitech G102. SteelSeries Qck Medium Gaming Mousepad - Maksimum Kontrol Sağlar - Oyun Sensörleri İçin Optimize Edilmiştir : Amazon.com.tr: Bilgisayar SteelSeries Qck Medium Gaming Mousepad - Maksimum Kontrol Sağlar - Oyun Sensörleri İçin Optimize Edilmiştir : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr
S Scooby Doo Me Kilopat Katılım 10 Kasım 2014 Mesajlar 554 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2020 #2 Evet ürün orjinal, oyunlarda fare hassasiyetini nasil kullandigina bagli boyutu. Dusuk kullaniyorsan Qck+ oneririm.
Evet ürün orjinal, oyunlarda fare hassasiyetini nasil kullandigina bagli boyutu. Dusuk kullaniyorsan Qck+ oneririm.