Amazondan Steelseries Siberia V2 Frost Blue Almak

SkipS

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bir riski göze alarak Steelseries Siberia V2 Forst Blue aldım , ve kargo adresimi Tekirdağ da belirtim evimi adresine kadar verdim . Diyelim ki gümrükte takıldı nereye gidecek ürünüm? İstanbul'da bir yere mi ? Tekirdağ'da bir yere mi gelecek? Ve bu aldığım kulaklık gümrüğe takılabilir mi?

Gümrük limiti 75 Euro sanırım , buna kargo dahil değil diye okudum gümrük işlerinin kendi sayfasında ama bir sorun olur da kargo parasını da dahil ederler mi?

Amazondan alış-veriş yapma adlı konuyu inceledim arkadaşlar.

Untisdatled.png

@Recep Baltaş ve @Ali Güngör yardım edebilir misiniz?

Yardım eden veya edemeyen herkese teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu videoya bir bakın derim. Gümrük, kargo vs. konuları anlatıyorlar:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoya bir bakın derim. Gümrük, kargo vs. konuları anlatıyorlar:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Herkes takılırsa gidip gümrükten alırsın diyor ama gümrük nerede?

75 euroya kargo dahil değil. Amazondan aldığın ürünlerde gümrükle uğraşman söz konusu olmaz eğer satıcı amazonsa. Zaten vergi varsa amazon tahsil eder

75 euroya kargo dahil değil. Amazondan aldığın ürünlerde gümrükle uğraşman söz konusu olmaz eğer satıcı amazonsa. Zaten vergi varsa amazon tahsil eder
Nasıl yani? 72 euroya aldım kargo hariç gümrükte takılırsa amazon mu ilgileniyor?

Hayır, size en yakın Posta Gümrük Müdürlüğü'ne getirirler.
Teşekkürler, hiç gümrükte takılan ürününüz oldu mu?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı