Amazon'dan stokta olmayan Geil RAM almak

Yer
Edirne
Daha fazla  
Meslek
Gayrimenkul Satış Müdürü
Profil Kapağı
1522576706
Fiyatı çok uygun bir RAM buldum. 18 Mart tarihinde verdiğim ekran kartı siparişi hakkında az önce müşteri temsilcisi ile konuştum EVGA GTX 1080 FE 12 Nisanda stoklara girecekmiş, 471€ değerinde ödeme sağlayacağım stoğa girdiği gibi. Acaba linkteki ürün, bizim kullandığımız anakartlar ile uyumlu mu? Ekran kartım geldiğinde i7 8700K sistem toplamak istiyorum. Demek istediğim bu RAM bu fiyata alınır mı? Sıkıntı yaşar mıyım herhangi bir Anakart ile?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyumlu, kullanılabilir.

Açtığınız diğer başlığa yazdım buraya da yazıyorum; Sipariş edeceğiniz grafik kartının satıcısı bilinen bir dolandırıcı. Diğer başlıkta dolandırıcılığın ayrıntısını ve kanıtını verdim. Diğer kullanıcılara örnek olması açısından buraya da yazıyorum. Ele geçirdikleri gerçek kullanıcı hesapları üzerinden bu şekilde sahte satış yapan birçok dolandırıcı var. Sistem, açıklama kısmında verdikleri müşteri hizmetleri, sipariş hattı gibi mail adresleri tamamen sizi Amazon' un kendi ödeme sistemi dışına sürükleyip sahte faturalar ile dolandırmak üstüne kurulu. Amazon sistemi dışında kaldığınız için tüketici haklarınızı tamamen kaybediyorsunuz. Aracı olarak kullandıkları hesap, Almanya' da basit çocuk oyuncakları satan bir dükkana ait yani pc ile alakası olmayan bir dükkan ve muhtemelen bu kişiler de mağdur durumda,
Sahte ürünün linki;
Amazon.de: Einkaufsangebote: EVGA GeForce GTX 1080 08G-P4-6180-KR 8GB Founders Edition PCI-Express-Grafikkarte mehrfarbig

Sakin ol satıcısı amazon

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    29,5 KB · Görüntüleme: 77
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…