Amazon'dan tablet vergi iadesi almak

Makaleler
3
Yer
Konya veya İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Satıcısı Amazon olan S7 FE tablet alacağım, Amazon müşteri hizmetleri faturada seri numarası ve kimliğimin yazacağını söyledi. IMEI konusunda sorun yaşayanları gördüğüm için sizlere de sorayım dedim. Tablet alıp sorun yaşayan var mı?

14 gün içinde iade edersen vergi iadesini alırsın. 14 günü geçince vergi iadesini alamıyorsun bilgin olsun.

14 gün içinde iade edersen vergi iadesini alırsın. 14 günü geçince vergi iadesini alamıyorsun bilgin olsun.
Anlamadım, vergi iadesi derken öğrenciler için devletin iade ettiği vergiden bahsediyorum. Ürünün faturası sorunsuz ise Amazon’a iade etmeyeceğim kullanacağı.

Anlamadım, vergi iadesi derken öğrenciler için devletin iade ettiği vergiden bahsediyorum. Ürünün faturası sorunsuz ise Amazon’a iade etmeyeceğim kullanacağı.
Ben normal iade hakkını sordunuz sandım pardon. Yurt dışından gelen ürünlerde 14 gün içinde iade olursa ödediğiniz gümrük vergisini geri alıyorsunuz. 14 günü geçen iadelerde gümrük vergisi yanıyor. Bunu soruyorsunuz sandım.

Sorun yaşamazsın da iade edin için elini hızlı tut hakkın yanmasın.
Az önce ürünü sipariş ettim, pazartesi tahmini teslim tarihi gözükmekte. Ürün gelir gelmez faturasıyla birlikte başvuru yapacağım zaten ama neden acele etmem gerektiğini bilmiyorum.

Az önce ürünü sipariş ettim, pazartesi tahmini teslim tarihi gözükmekte. Ürün gelir gelmez faturasıyla birlikte başvuru yapacağım zaten ama neden acele etmem gerektiğini bilmiyorum.
Dostum selamlar ne oldu durum? Ben de az önce amazondan öğrenci vergi iadesi kapsamında tablet aldım. Senin iaden yattı mı ? Bir sorunla karşılaştın mi ?

Dostum selamlar ne oldu durum? Ben de az önce amazondan öğrenci vergi iadesi kapsamında tablet aldım. Senin iaden yattı mı ? Bir sorunla karşılaştın mi ?
Birkaç gün önce fatura bilgileriniz onaylanmıştır, IBAN bilgileriniz kontrol ediliyor aşamasındaydı bugün güncelleme yapılmış. Öğrencilik bilgileriniz onaylanmıştır diğer başvuru şartları kontrol ediliyor aşamasına dönmüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…