Amazon'dan telefon alınır mı?

Bütçe
4.500

RUHİ1234

Zeptopat
Daha fazla  
Kendime telefon bakarken F/P ürünler bakıyordum, aklıma Reeder geldi. Çoğu kişi Reeder = çöp gibi şeyler söylüyorlar ama ben baktım ve bakarken Amazon'dan S19 Max Pro 256 GB hafızalı 6 GB RAM'e sahip bir telefon buldum, fiyatı da bence bayağı ucuzdu 4.479 TL ama Amazon'daydı. Bazı arkadaşlarım alma dediler bazıları da al dedi ben de buraya yazıyorum . Amazon güvenilir mi? Ve Reeder = çöp, neden?

Reeder 3 kamera gibi görünüp 1 kamera çıkan ve 1 ay içinde sıkıntı çıkarmaya başlayan bir marka ama Amazon güvenilir Reeder almayın.

Reeder, kullandığı malzemeler işlemci vsden dolayı berbat bir telefondur.
Sakın almayın sakın. Amazon ise güvenilirdir. Türkiye distribütörü vardır.
Ama Reeder almayın. Belli ki telefonlardan anlamıyorsunuz o işler 6 8 12 ram olunca olmuyor. İşlemcisine bir bakın derim.

Amazon dünyanın en güvenilir ve müşteri memnuniyeti en yüksek alış-veriş platformu.
Reeder neden önerilmiyor? Çünkü adamların ne yaptığı / hangi işte uzman oldukları belli değil.

Bu paraya 1500 tl ekle, Redmi al ama kesinlikle Reeder sorun çıkartan çöp bir telefon.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…